cover image
Egyéb

A 2020-as budapesti Európa-bajnokságról egyeztettek

2019. május 22. 20:55

Marco Birri, a LEN szervezési igazgatója és Vári Attila, az MVLSZ elnöke a január 12-26. között esedékes kontinensviadal Szervező Bizottságával egyeztetett.

A magyar vízilabdasport nemzetközi elismertségének köszönhetően 2020. január 12-26. között az olimpiai kvalifikációs 34. Vízilabda Európa-bajnokságot Budapesten rendezik. Marco Birri, az Európai Úszószövetség (LEN) szervezési igazgatója a jelentős sportesemény megfelelő előkészítése érdekében megbeszélést folytatott Vári Attilával, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökével, valamint a szövetség és az Európa-bajnokság Szervező Bizottság illetékes vezetőivel.

birri3.jpg A nyolc hónap múlva sorra kerülő rendezvény sportszakmai, logisztikai, kommunikációs, marketing és televíziós-közvetítési kérdései kerültek napirendre. Birri budapesti látogatása során megtekintette a Komjádi-uszodában az FTC–OSC férfidöntő szerdai, harmadik összecsapását is.

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

Sőt, miután a zöld-fehérek 8-8 után ötméteresekkel nyertek, megszerezve ezzel a klub 23. bajnoki címét, Vári Attila társaságában az éremátadáson is szerepet vállalt.
Vízilabda hírek
vári attila
marco birri