cover image
Egyéb

Női döntő – 18:45-től a második felvonás következik!

2019. április 30. 8:00

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 1-0-ra vezet a címvédő UVSE – a Dunaújváros feltett szándéka, hogy a Hajós-uszodában ma egyenlítsen.

„Ennél sokkal több kell!”

A dunaújvárosiak közül ki csalódottan, ki tüzesen mondta ezt a finálé első összecsapása után, utalva arra, hogy ha minden így folytatódik, akkor bizony nem sok kérdés marad nyitva a párharcban. Márpedig Mihók Attila csapatának feltett szándéka, hogy minimum megszorongassa, de sokkal inkább legyőzze vetélytársát.

A pénteki összecsapáson az UVSE nem adott kegyelmet, különösen védekezésben alkotott az elején maradandót, megalapozva ezzel a találkozó karakterét, egyszersmind a végkimenetelét. Ráadásul a legeredményesebb, négygólos Keszthelyi Rita mellett Szücs Gabriella is főszerepet vállalt a klasszikus irányításból, Kiss Eszter három találattal igazolta, hogy lehet rá, lehet a közvélemény számára kevésbé ismert fiatalokra is számítani.

watch?v=_d_ehK7xld8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1WXxoqgb1m7NU5q4rUgV041iOPMgzWmXALD134Zlg6o54JULU52Ao_O0kKedden 18:45-től ismét a Hajós-uszodában találkoznak a felek (tv: M4 Sport) – Benczur Márton nem győzi hangsúlyozni, az előzmények nem számítanak, új meccs veszi kezdetét, amelyen ha nem figyel csapata, bármi megtörténhet. No, igen, újvárosi oldalon a Laura Aarts-Garda Krisztina-Gurisatti Gréta tengelyre építő társaság sokkal jobb produkcióra képes annál, mint amint az első mérkőzésen mutatott. Szóval, semmi sem dőlt még el, avagy a női pólórajongóknak (is) feltétlen érdemes kilátogatni a Hajós-uszodába!

NŐI OB I., DÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS
2. mérkőzés, 2019. április 30., kedd
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics–UVSE-Hunguest Hotels, Hajós-uszoda, 18:45
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-0, az UVSE javára

A döntő további műsora
3. mérkőzés, 2019. május 4., szombat

UVSE-Hunguest Hotels–Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics, Hajós-uszoda, 15:00
4. mérkőzés, 2019. május 11., szombat – ha szükséges
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics–UVSE-Hunguest Hotels, helyszín és időpont később
5. mérkőzés, 2019. május 15., szerda – ha szükséges
UVSE-Hunguest Hotels–Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics, Hajós-uszoda, időpont később
Vízilabda hírek
női bajnokság
döntő