cover image
Egyéb

Märcz Tamás, a férfiválogatott, az FTC és a Dunaújváros is a jelöltek között!

2019. január 8. 19:00

Miután Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője az M4 Sport élő adásában ismertette a 10-es listákat, megkezdődött az internetes szavazás 2018 legjobb sportolóira. Az MSÚSZ tagjai 61. alkalommal voksolhatnak.

Az idén is 11 kategóriában dől el a verseny. A sportújságíró-szövetség elnöksége és a Magyar Paralimpiai Bizottság minden kategóriában tízes jelöltlistát állított össze ábécérendben – a teljes lista itt található.

A vízilabda két kategóriában érintett: Märcz Tamás, a 2018-ban Világkupa-aranyat és Világliga-ezüstöt szerző férfiválogatottunk kapitánya az „Edzők” kategóriában, férfiválogatottunk, valamint a tavalyi évben öt sorozatban is diadalmaskodó (sorrendben Euro-kupa, magyar bajnokság, Európai Szuperkupa, BENU Magyar Kupa, Tippmix Szuperkupa) FTC-Telekom férfiegyüttese és a LEN-kupát és Európai Szuperkupát nyert Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női alakulata a „Csapat” kategóriában került a jelöltek közé. Már a jelölés is nagy elismerés, és persze tovább szorítunk értük!

Vízilabda hírek
2018
msúsz