Az MVLSZ az Európai Szuperkupa-győzelem apropóján köszöntötte az FTC-t!

2018. december 23. 00:30

Szombaton este ünnepélyes keretek között emlékplakettet vehettek át Vári Attilától, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöktől az FTC-Telekom játékosai és szakmai stábja.

Fotók: Madar Dávid/MVLSZ

A sűrű versenynaptárnak köszönhetően szombaton este, a Szuperkupa-meccs után volt idő megállni egy pillanatra. Miként korábban a női Európai Szuperkupát megnyerő Dunaújvárost, így a férfi Európai Szuperkupában a Bajnokok Ligája-győztes Olympiakosz Pireuszt emlékezetes csatában legyőző FTC-Telekom együttesét is köszöntötte a Magyar Vízilabda Szövetség. A Szolnok elleni Tippmix Szuperkupa-meccsnek helyszínt adó Komjádi-uszoda mellett található Tommy Napoliban történt meg mindez – Vári Attila elnök a csapat játékosainak és vezetőinek címzett beszédében így fogalmazott: „Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetünk, hiszen nem csak a Ferencvárosnak, hanem a Magyar Vízilabda Szövetségnek is hatalmas siker, hogy az Európai Szuperkupát elhódítottátok. Büszkék vagyunk rátok! Fontos kiemelni, hogy a hátteret a klub adja, Nyíri Zoli barátunk a háttérben pitbullként harcol, hogy minden megfelelően működjön azért, hogy ti a mindennapokban tudjatok edzeni, és ennyi nemzetközi mérkőzést tudjatok játszani. Ehhez jön még természetesen a szakmai háttér, Zsolt a stábjával a szívét lelkét beleadja, és még sorolhatnám. Rengeteg ember munkája benne van, hogy itt lehettek, és a vízben kiválóan teljesítetek. Boldog vagyok, mert ezzel a Szuperkupa-győzelemmel hazai közönség előtt, a Magyar Vízilabda Szövetséggel közös rendezésű mérkőzésen fantasztikus vízilabda-estét tudtunk adni a nézőknek.”

Csak úgy, mint a dunaújvárosi csapatot, a Fradit is kétmillió forintos jutalomban részesítette a Magyar Vízilabda szövetség. A klub nevében Nyíri Zoltán mondott köszönetet, aki megígérte, a jövőben is azon lesznek, hogy sok hasonló ilyen estében legyen része a megjelenteknek.

Ezt követően a szövetség nevében Vári Atilától névre szóló díszes emlékplakettet vehettek át a játékosok, azaz Gárdonyi András, Sedlmayer Tamás, Kállay Márk, Pohl Zoltán, Vámos Márton, Mezei Tamás, Német Toni, Nikola Jaksics, Aaron Younger, Varga Dénes, Jansik Szilárd, Stefan Mitrovics, Gór-Nagy Miklós, Vogel Soma, Turnai András, Gál Dávid, illetve a vezetés, Varga Zsolt vezetőedző, Nyéki Balázs másodedző, Katona Norbert technikai vezető, Kovács Dániel kommunikációs vezető, valamint Madaras Norbert szakosztályelnök és Nyíri Zoltán operatív igazgató.Férfi OB I

Honvéd - UVSE Hunguest Hotels

2020. szept. 19. 16:15

Férfi OB I

FTC-Telekom - BVSC Zugló

2020. szept. 20. 16:30

BENU Férfi Magyar Kupa

OSC ÚJBUDA - Szolnoki Dózsa

2020. szept. 26. 16:00

BENU Férfi Magyar Kupa

FTC-Telekom - A-Híd VasasPlaket

2020. szept. 26. 17:30

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2020. szept. 27. 18:45

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2020. szept. 27. 20:15

Férfi OB I

PVSK Mecsek Füszért - Honvéd

2020. okt. 03. 16:00

BENU Női MK: UVSE-Dunaújváros, eredményhirdetés (Fotó: Kovács Anikó, Derencsényi István)
BENU Női MK: UVSE-Dunaújváros döntő (Fotó: Kovács Anikó, Derencsényi István)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok