cover image
Egyéb

Férfiválogatottunk a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő akció mellett

2018. december 21. 19:12

A férfiválogatott tagjai a múltban is jelentős szerepet tulajdonítottak a kiemelt társadalmi szerepvállalásnak. Azért állt a csapat egyként a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő akció mellé, mert a csapat tagjai azt vallják: nem elég a vízben példát mutatni és élményt szolgáltatni, a feladatuk azt is, hogy a mindennapokban fontos, jelentős kérdések mellett is kiálljanak, és e dolgokra felhívják a szurkolók figyelmét is.

A férfiválogatott tagjai a cukorbeteg gyerekek és fiatalok támogatását, táboroztatásuk segítését kiemelten fontosnak tartják, hiszen ezeknek a fiataloknak éppen a legszabadabb éveikben kell egy igen szigorú rendszert felépíteniük minden egyes napjukon belül, ami komoly nehézséget jelenthet a számukra megfelelő felkészítés nélkül. „Egy számomra igen fontos személyt – aki szintén érintett ebben a betegségben – látva azt gondolom, hogy a hatalmas családi támogatáson túl a megfelelő fiatalkori tájékoztatás segíthet abban, hogy ne betegségtudatban éljenek a cukorbeteg gyerekek és fiatalok, hanem az életük körül kialakuló új rendszerre kihívásként tudjanak tekinteni, és képesek legyenek ezzel példát mutatni másoknak” – fogalmazott Tóth Szabolcs, a férfi vízilabda-válogatott csapatmanagere.

A figyelemfelkeltés és az örömszerzés céljával a válogatott, a múlt-jelen-jövő jegyében egy egységes, nagyobb értékű csomaggal készült, amely tartalmaz egy, a 2017-es budapesti világbajnokságon ezüstérmet szerző játékosok által dedikált labdát, egy egyedi (Jónak lenni jó! 2018) hímzésű válogatott köpenyt, illetve egy páros tiszteletjegyet a férfi vízilabda-válogatott nyári, hazai felkészülési tornájára. „A felajánláson túl szeretnénk mindenkit biztatni arra, hogy lehetőségeihez mérten segítse e nemes célt adományaival, licitálásával!” – zárta a csapatmanager.
Vízilabda hírek
adomány
jónak lenni jó