cover image
Egyéb

Az amerikai program folytatódik!

2018. november 27. 8:04

Örömmel jelentkezünk újra, hiszen indul a 2019-es nyári programunkra való jelentkezés! Már több mint tíz éve sikerrel menetelő programunk, a magyar fiatalok számára kimagasló lehetőséget nyújt a nyári Los Angeles-i vízilabda tornákon való részvételre.

Várunk minden olyan, kalandra és nemzetközi tapasztalatra vágyó ifjú magyar pólóst, aki szeretné magát megméretni az USA-ban. Ezt a lehetőséget, akik megragadták, azok közül már többen ösztöndíjjal kint tanulnak valamelyik neves egyetemen, mert éltek az általunk szervezett program adta lehetőséggel, és most az álmaik szerinti úton haladnak céljuk elérése érdekében.
 
Ha szeretnél ebben részt venni, keress minket bizalommal a H2O POLO USA facebook oldalon vagy a  www.usa-h2opolo-opportunities.com oldalakon található elérhetőségek egyikén!
 
Kedvcsinálóként szeretnénk megosztani pár visszajelzést a 2018-as nyári élményekből. Íme:

Besenyei Bence: A család egyenesen remek és hatalmas szeretettel van irántunk! Eddigi 3 hét alatt rengeteg helyen voltunk. Nagyon élvezem!
 
Bodoróczki Tamás: Minden nagyon jó! A vendéglátó család, akinél vagyok, nagyon kedves, az anyuka nagyon jól főz, és őszinte segítséget kapok tőlük. Az edzések fantasztikusak! Az edzőstáb a legjobbat nyújtja napról napra és segítenek nekünk. A Shores-nál (San Diego Shores) mindenkit készítenek a legnagyobb szintre és a legjobbat akarják kihozni belőlünk. A csapattal könnyen megbarátkoztam és beilleszkedtem. Nagyon jó csapat egyénileg és családilag is. Szerintem a legjobb helyre kerültem...
 
Hegyi Fülöp Szép napot! Jól vagyok, a családot imádom, a vízilabdával kapcsolatban meglepődtem, mert itt szinte minden más, imádom az atmoszférát. Mégis amit kiemelnék, az a család. Nagyon örülök, hogy ide kerültem, igazán nagy élmény ez számomra.
 
Gál Sándor Nagyon jól érzem magam, a hétvégén voltunk egy tónál pihenni. Az edzések kemények, általában naponta kettő van, és ez a meccseken meg is mutatkozik, mert szinte mindig nyerünk, vagy szoros meccset játszunk. Nagyon jó családhoz kerültem, úgy kezelnek, mint a saját gyereküket. Örülök, hogy jelentkeztem erre a programra!
 
Gyémánt Zsombor Nagyon jól érzem magam, a befogadó családok és az edző nagyon segítőkész, próbálnak minél többet megmutatni az itteni kultúrából és szokásokból. Az utazás eleji nyelvi megszeppentségem múlik. Azt mondják napról napra jobb és sokat fejlődött az angolom, tehát ilyen értelemben is megérte az út. A csapat pedig az egyik legjobb az államokban, így a színvonal nem sokkal marad el az otthonitól. Szóval minden rendben próbálom kiélvezni az itt töltött időt.
 
Illyés Ádám: A család egyszerűen remek, mindenben segíteni szeretnének és mindenben segítenek is, rengeteg helyre elvisznek minket, mindent megadnak, amit csak szeretnénk és irdatlan kedvesek. Rendkívül nyitottak a gyerekek is, mármint az edzőtársaink. Ha nem tudunk valamit, amit ők tudnak, egyből jönnek hozzánk, hogy segíthessenek. Az edző remek, nagyon jó viszonyt ápol a gyerekekkel, emellett meg szigorú is, és én meg a többi magyar társam remekül beilleszkedtünk. Már szinte a csapat a 3. családom itt, persze a fogadó család után. Én személy szerint remekül érzem magam.
 
Berényi Balázs: A család nagyon kedves mind velem, mind a másik Balázzsal. A reggeli és az esti edzés között mindig csinálunk valamit, tehát szinte sosem unatkozunk. Az edzésen is jó fej mindenki mind velünk, mind egymással, így összességében nagyon jó a csapatszellem és a közösség.
 
Czigány Ábel Nagyon jól érzem magam. A csapattársak egyből befogadtak nagyon kedvesek voltak, nagyon kedvelem őket! A család, akiknél tartózkodom, nagyon jól viseli gondomat! Szülinapomon elvittek vidámparkba is! Nagyon megszerettem őket, mintha csak otthon lennék! A környék nagyon szép, sok helyen jártam már. A tengerpartra is vittek és még egy szörfözés is ígéretben van, csak sajnos begyulladt a fülem. Harmadjára mióta itt vagyok. Nagyon élvezem az ittlétet és szerintem mindenki élvezné. Szép környék, kedves emberek. Mondhatjuk kicsit nyaralásnak is a sok edzés mellett, amik nem szörnyűek, de eléggé fárasztóak. Nagyon sok mindent tanítottak az edzők ittlétem alatt, amit remélhetőleg hazatérve használhatok is a bajnokságban. Egy élmény azoknak, akik kijönnek, teljesen megéri szerintem! Úgy gondolom, nem utoljára jövök ki az Államokba, mert ez a nyár egy örök élmény marad számomra!
 
 
 

Vízilabda hírek
usa
H2O