Egyéb

E.ON Férfibajnokság: folytatódik a küzdelem

2018. október 31. 11:11

Ma este hét összecsapással folytatódik az E.ON Férfibajnokság pontvadászata. A harmadik forduló programjában az A-csoportban három mérkőzés szerepel, a B-csoportban pedig négy találkozót rendeznek.

Eger-PVSK
 
Lukács Gergely tanítványai a hevesi megyeszékhelyen vizitálnak. Az egri Tóth Bendegúz várakozásai a találkozó kapcsán:

A pécsi utánpótlás kiválóságai, Horváth Zsombor és Sebestyén Balázs így nyilatkoztak:
 

Honvéd-KSI 
 
Merész András szerint ahhoz, hogy a céljaikat elérjék, a KSI-t is meg kell verniük, méghozzá egy magabiztos, önbizalomnövelő találkozón:
 
Horváth Ákosnak, a KSI ifjú bekkjének gondolatai:
 

 
FTC-AVUS

A bajnoki címvédőre sűrű program vár a következő napokban. Erről, és a mai, Szombathely elleni összecsapásról is mesélt az Fradi kameráinak Pohl Zoltán:
 
A dunántúliak vezetőedzője, Matajsz Márk így nyilatkozott a klub honlapjának„A kupameccseken próbáltam rotálni a csapatot, de így is fáradtak a fiúk. Hétfőn nem is edzettünk, kedden tréningeztünk először. Nagy dolgokat nem tudtunk csinálni, frissíteni és gyorsítani próbáltam a fiúkon. A bivalyerős FTC ellen a tisztes helytállás a célunk, és az, hogy felkészüljünk a nyerhető meccsekre. A tavalyi 13. hellyel erőn felül teljesítettünk, az idei bajnokságban a 14. pozíció lehet a célkitűzés. Amennyiben megismételnénk a legutóbbi helyezésünket, az kisebb csodával érne fel. Nekünk tehát a hozzánk hasonló játékerejű együttesek ellen kell gyűjtenünk a pontokat. Szegény embert az ág is húzza, Kiss Csaba egyik ujja kificamodott, Polovic Krisztián pedig továbbra is hörghuruttal bajlódik."
 
Szolnok-Kaposvár
 
A két csapat a napokban egyszer már összecsapott egymással, vasárnap a Magyar Kupa-selejtezőjében a Szolnok 14-8-ra győzte le a Kaposvárt. A szolnoki Olaj TV arról kérdezte Kardos Gergelyt, a Tisza-partiak kapusát, megismételheti-e magát a történelem? „Hasonlíthat. Én azért remélem, hogy kevesebb gólt fogunk kapni, mert most voltak szerencsétlen gólok, amik bepattantak, visszapattantak az ellenfél elé és pont be tudták rakni. Úgyhogy igazából az a legfontosabb, hogy a védekezésünk minél jobban összeálljon és kevés gólt kapjunk" - fogalmazott az ifjú hálóőr.
 
Eközben a kaposvári Dobos Dávid minél jobb eredmény elérésében bízik:
 
Miskolc-UVSE
Az UVSE előzetese
 
OSC-Tatabánya

Az újbudaiak részéről Kovács Gergő osztotta meg várakozásait:

 
Debrecen-Vasas
A cívisvárosiak és az angyalföldiek évről évre óriási csatát vívnak egymással. Dőry Farkas, a hajdúságiak új igazolása érzi az önbizalmat magában és a csapatban is.
 
Földi László rövid, tömör, ám annál velősebb gondolatai:
 

E.ON Férfibajnokság, Alapszakasz, 3. forduló – a program

A-csoport
2018. október 31., szerda

ZF-Eger-PVSK-Mecsek Füszért, 19:00
Budapesti Honvéd-KSI SE, 20:00
FTC-Telekom-AVUS, 20:00
2018. november 3., szombat
Metalcom-Szentes-BVSC-Zugló, 16:00

B-csoport
2018. október 31., szerda

Szolnoki Dózsa-Kaposvári VK, 16:00
PannErgy-MVLC-UVSE, 19:30
A-Híd-OSC-Újbuda-Tatabánya, 19:30
DVSE-VasasPlaket, 19:30
Vízilabda hírek