cover image
Egyéb

Női OB I: rangadó következik!

2018. október 20. 9:15

A 4. fordulóban a BVSC az UVSE-t fogadja – a 15:15-kor kezdődő mérkőzés után maximum az egyik csapat maradhat százszázalékos.

Csak egy biztos a 4. forduló előtt: négy százszázalékos csapat nem maradhat. A Szegedet fogadó FTC és az Egerben fellépő Dunaújváros az esélyek szerint megőrizheti makulátlan mérlegét, a BVSC és az UVSE közül azonban csak az egyik. Az egyik, hiszen az előző bajnokság bronzérmese a címvédőt fogadja a Laky-uszodában 15:15-től, ahol a pólóbarátok egy kimondottan ígéretes délutánt tölthetnek el, hiszen a női rangadó után a BVSC-AVUS férfimeccset rendezik meg.

„Jön az első komoly rangadónk az idei szezonban, ami reális képet adhat arról, hogy hol is tartunk. Az UVSE csapatát a hazai bajnokságban évek óta nagy feladat legyőzni. Ennek ellenére úgy ugrunk vízbe, hogy ezt a nagy feladatot megoldjuk. Kőkemény mérkőzés lesz, ahol itthon akarjuk tartani a 3 pontot!” – fogalmazott Tóth Eszter, a zuglóiak Európa-bajnoki 4. helyezett kapusa.

A vezetőedző, Petrovics Mátyás mérkőzést váró szavai:

Az UVSE szakvezetője, Benczur Márton és az Európa-bajnok Szücs Gabriella felvezető gondolatai alább.

watch?v=DGM2eIbPltw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3pDbLCdxTqAMKQSwI0TG7oeh5CLKP35iLTbx8kWu0mg0t2U_9a2omd23ANői OB I., alapszakasz, 4. forduló
A program
BVSC-Zugló-UVSE, Laky-uszoda, 15:15
FTC-Telekom-Szeged SZTE, Népliget, 16:00
RB-Tatabánya-Hungerit-Szentes, Tatabánya, 17:00
ZF-Eger-Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics, Bitskey-uszoda, 19:45
Vízilabda hírek
női bajnokság
BVSC