cover image
Egyéb

Mit sportoljak? Fókuszban a hatékonyság

2018. október 7. 18:45

A kérdés mindig adott: mit sportoljon a gyermek, mit sportoljon akár a felnőtt? A legtöbb esetben megelőzhetőek a későbbi problémák egy-egy korai vizsgálattal. A mitsportoljak.hu oldal ebben is segít.

Miután a nyári és a téli sportágválasztón is találkozhattunk dr. Kiss Gergellyel, háromszoros olimpiai bajnokunkkal, aki szóvivőként, afféle nagykövetként népszerűsíti ezt a nagyon népszerű és hasznos rendezvényt, feltétlen érdemes a sportantropometriai szempontból is megemlékezni. Már csak azért is, mert a mitsportoljak.hu weboldal, annak szakemberei sokat, nagyon sokat tudnak segítni a szülőknek abban, hogy milyen sportot érdemes a gyermeküknek választani.
 
A szakemberek a magas pulzus kapcsán is rendkívül figyelemreméltó cikkel rukkoltak elő - mindez ezen a felületen olvasható.
 
Néha bele sem gondolunk, mennyire nehéz gyerekként, de akár felnőttéként a sporttal kapcsolatos dolgokról tiszta fejjel beszélni, dönteni. Ebben segítenek a mitsportoljak.hu oldal szakértői, akik az említett sportantropometriai mérések, javallatok mellett számtalan fontos vizsgálattal állnak a rendelkezésre, így például szoros kapcsolatban vannak a Testnevelési Egyetem Sport és Természettudományi Kutató Központ Terhelésélettani Laboratórium vezetőjével, az ismert szaktekintélyével, dr. Petrekanits Mátéval, aki által személyesen felügyelt terheléses vizsgálattal állóképesség mérést végzik, amellyel a szív-keringés-légzésfunkciók működését minősítik. Ott, ahol női válogatottunk komplett terheléses vizsgálata is zajlott korábban.
 
 
 
Vízilabda hírek
mitsportoljak
gergelyfi róbert