cover image
Egyéb

A miniszterelnök is ott lesz a szolnoki uszodaavatón

2013. október 17. 8:48

A Theodora Magyar Kupa négyes döntőjét Szolnokon, az új, TAO-forrásokból felépülő uszodában rendezik, ahogyan erről már írtunk.

Mint azt korábbi cikkünkben jeleztük, a szolnokiak már a négyes döntő előtt játszanak az új uszodában, rögtön szombaton, a TEVA-Vasas ellen. 

A Vízilabda Arénában szombaton 18 óra 30-kor kezdenek a Vasas ellen, majd kedden 18 órakor a Szentes ellen játszanak ugyanott, ez az 5. fordulóból a BL-selejtező miatt elhalasztott bajnoki lesz. Ezeken a találkozókon a szolnoki klub tájáékoztatása szerint ingyenes lesz a belépés, és 530 néző tud bemenni az uszodába

A horvát Primorje Erste Bank Rijeka  elleni BL-meccs október 26-án szombaton, 18 órakor lesz a tiszaligeti uszodában, ott már mintegy 1000 fő szurkolhat (a felnőtt belépő 1000, a diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forint lesz).

A nagy érdeklődésre való tekintettel az szvsc@enternet.hu email címen lehet regisztrálni a találkozóra. A jegyeket pedig október 24-től 26-ig, 8 és 18 óra között a Vízilabda Aréna pénztárában lehet átvenni - közölték a szolnokiak.

A Theodora Magyar Kupa négyes döntője november 15. és 17. között lesz, akkor avatják ünnepélyesen a 870 milliós beruházás "végeredményét", a Vízilabda Arénát. 

A hivatalos avatóünnepséget november 16-án délután tartják, melyen várhatóan jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök.
Vízilabda hírek
szolnoki dózsa