cover image
Egyéb

dr. Sike József lett Borsod megye legjobb edzője 2017-ben

2018. február 13. 14:00

Kedden tartották Miskolcon, a megyei napilap, az Észak-Magyarország székházában az ,,Év sportolója 2017" díjátadó ünnepséget, amelyen a megyei sportújságírók szavazatai alapján díjat kaptak az előző esztendő legjobbjai, összesen hét kategóriában.

A trénereknél dr. Sike József, a PannErgy-Miskolci VLC OB I-es férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője lett a befutó. Köszönhetően a csapat bajnoki 5. helyének, a Magyar Kupában a negyeddöntőbe jutásnak, de elsősorban annak, hogy a gárda nemzetközi kupaújoncként az Euro Kupában az elődöntőig verekedte magát.

Nagyon köszönöm a szavazatokat az újságíróknak, óriási megtiszteltetés! – nyilatkozta a szakember. – Ahogy hallottam, és tudom, a kollégák közül bárki megérdemelte volna ezt az első helyet, tényleg büszke vagyok arra, hogy egy ilyen fantasztikus mezőnyben nyertem. Ezen elismerés kapcsán köszönet jár Miskolc város közgyűlésének, dr. Kriza Ákos polgármester úrnak, aki hitt abban, hogy a vízilabdát méltó helyre lehet tenni Miskolcon. Óriási köszönet Bachner András klubvezetőnek, aki megpróbálta a lehetetlent: kemény, céltudatos munkával olyan feltételrendszert biztosít, amelyre bármely OB I-es csapat büszke lehet, lenne. Ez a díj nem jöhetett volna létre a csapat odaadó munkája nélkül, ezért köszönet a játékosoknak, mert hittek a koncepciómban, amit képviselek, elhitték, hogy a célokat meg tudják valósítani. Köszönöm másodedző kollégám, Petlyánszki Péter, illetve kondiedzőnk, Uliganyec Szergej munkáját. Örülök, hogy Magyarország negyedik legnagyobb városának ilyen uszodája, ilyen úszó- és vízilabda sportja van, utóbbiban a kilenc olimpiai aranyérem talán kötelez is bennünket, hogy sikeresen csináljuk.

A felnőtt csapatok között a PannErgy-MVLC a második helyet szerezte meg a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata mögött.

Vízilabda hírek
miskolc
sike józsef