cover image
Egyéb

Már a Postán is kapható a matricás album

2013. október 10. 21:13

Nemrégiben jelent meg az az album, amelynek megvásárlásával és a matricák gyűjtésével a vízilabda utánpótláscsapatait támogathatjuk.

A Magyar Vízilabda névre keresztelt sportismeret-terjesztő és matricás gyűjtőalbum október 3-án jelent meg a Tesco áruházaiban, október 8-tól pedig a Posta hivataljaiban is kihelyezték a kiadványt.

A számozott matricákon keresztül a sportág történelmével és a magyar sport meghatározó egyéniségeivel és világsztárjaival is lehet találkozni. Nemcsak a hazai bajnokságok résztvevőit lehet megismerni (és elcserélni, gyűjteni) az albumból, hanem a magyar válogatott és a külföldi bajnokságokban játszó pólósokat is.

Az albumok és a matricacsomagok bevételéből származó összeg nagy részét a MOB-on keresztül a szövetség és a klubok kapják az utánpótlás-nevelés céljára.

hirdetesvizi.jpg Az album ára 799 forint, a matricacsomagé (8 darab/csomag) 179 forint, ezeket postai úton juttatja el az alapítvány a kluboknak. A termékeket a klubok az elárusítóhelyeken kívül megrendelhetik az Élj Okosan Alapítványtól is, és árulhatják vagy motivációs ajándékként adhatják a gyerekeknek.

További részleteket a www.sportmatrica.hu oldalon lehet megtudni.
Vízilabda hírek