cover image
Egyéb

Ingyenes a belépés a magyar-spanyolra és a Szuperkupára – regisztrálni kell

2017. december 12. 7:10

December 19-én, kedden Bíró Attila csapata a Hajós-uszodában fogadja a vb-ezüstérmest, majd 22-én pénteken a Komjádiban UVSE–BVSC (női) és Szolnok–Eger (férfi) találkozó zárja az évet a Szuperkupa serlegért!

Az ünnepekig nincs megállás, minőségi pólódömpingről beszélhetünk. Férfiválogatottunk ma este Hollandiában játszik Világliga-mérkőzést, női válogatottunk jövő hét kedden szintén a Világligában lép fel, méghozzá itthon, Spanyolország ellen.

A klubcsapatokra bajnoki és Bajnokok Ligája-partik várnak még az évben, illetve a Magyar Vízilabda Szövetség ezúttal is megrendezi a TippMix Szuperkupát! Jövő hét pénteken a hölgyeknél UVSE–BVSC, a férfiaknál Szolnok–Eger összecsapással zárul a 2017-es esztendő a Komjádi-uszodában.

A Magyar Vízlabda Szövetség kedveskedve szurkolóinak 600 fő számára ingyenessé tette a belépést mindkét eseményre, ugyanakkor a megszokott regisztrációhoz kötötte. A regisztrációs kérelmeket az adatok (email cím, telefonszám) és az igényelt belépők számának felsorolásával a regisztracio@waterpolo.hu címre lehet elküldeni, egy email címről négy ingyen belépő igényelhető. Kérjük, feltétlen jelezzék azt is, melyik eseményére igénylik a jegyeket!

A Világliga mérkőzésen adománygyűjtést szervezünk: a kihelyezett urnákban összegyűlt pénzt a Magyar Vízilabda Szövetség az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa számlájára utalja át.

Világliga, nők, európai selejtező, 2. forduló – 2017. december 19., Hajós-uszoda
Magyarország–Spanyolország, 19:00

TippMix Szuperkupa – 2017. december 22., Komjádi-uszoda
Nők: UVSE–BVSC-Zugló Diapolo, 16:15
Férfiak: Szolnoki Dózsa–ZF-Eger, 18:00
Vízilabda hírek
regisztráció