cover image
Egyéb

Nem ment az OSC-nek Barcelonában

2017. november 29. 20:25

A Bajnokok Ligája A-csoportjában Petik Attila együttese 12–6-os vereséget szenvedett a CNA Barceloneta otthonában.

Az Olympiakosz elleni iksz (7–7) és a bresciai verség után lépéskényszerben volt a Barceloneta – bizony, a jelentések szerint igencsak érződött mindez a hazaiak játékán. Az első negyedet ugyan még „csak” 2–1-re nyerték meg (Munarriz góljára Salamon Ferenc még válaszolt, ám aztán Larumbe is betalált), mert az OSC ekkor még nagy ellenállást tudott kifejteni, ám a másodikban már nyitotta az ollót a katalán együttes.

Drasko Brguljan ugyan még egyenlített, ám aztán négy hazai gólt következett, és 6–2-vel mentek a felek a nagyszünetre. S miután fordulás után Fernandez és Perrone is gyorsan gólt jegyezett, már 8–2 állt a táblán. A különbség sajnos nőtt, a negyedik negyedre pontosan 10–2-re, nem volt kérdés, kié lesz a három pont.

A vége izgalommentes 12–6 lett, így az OSC hat ponttal, a Barceloneta pedig négy ponttal áll a 3. forduló után.

"Meleg vizet készítettek a spanyolok, de nem lehet erre fogni az eredményt. Más sebességen játszott a Barceloneta, és hiába tudtuk, hogy jól forduló csapat, a sok hibánk miatt rendszeresen lehagytak minket. Két-három gólos vezetéskor nyugodtan játszhattak, mi pedig két méterről is sok helyzetet hagytunk ki. Ezt a meccset nézve, reális eredmény született. Igyekszünk összekapni magunkat, és készülni a hét végi Magyar Kupa négyes döntőre" – értékelt Petik Attila vezetőedző.

Férfi Bajnokok Ligája, főtábla, 3. forduló
A-csoport
CNA Barceloneta (spanyol)–A-Híd-OSC-Újbuda 12–6 (2–1, 4–1, 3–0, 3–4)
Gólszerzők:
Munarriz 4, Perrone 2, Mallarach 2, Grandos Ortega, Larumbe, Fernandez, Bustos Snachez, ill. Brguljan, Salamon, Seman, Erdélyi, Tóth M., Juhász
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

További eredmények
Waspo Hannover (német)–Jug Dubrovnik (horvát) 6–13
Partizan Beograd (szerb)–Dinamo Moszkva (orosz) 10–14
AN Brescia (olasz)–Olympiakosz Pireusz (görög) 6–7

Az állás
1. Olympiakosz 7
2. Jug Dubrovnik 6 (40–23)
3. OSC 6 (25–26)
4. Dinamo Moszkva 6 (35–38)
5. Barceloneta 4
6. Brescia 3 (18–20)
7. Hannover 3 (21–27)
8. Partizan Beograd 0
Vízilabda hírek
bl
Bajnokok Ligája
osc