cover image
Egyéb

Új szolnoki sztori kezdődik

2017. november 2. 16:49

Cseh Sándor átalakult bajnok, kupagyőztes és BL-győztes együttese szombaton a Ferencvárossal az Európai Szuperkupáért játszik a Komjádiban (18:15) – a vezetőedző amondó, a szezon első komoly meccsével új történet kezdődik. Jegyek: tex.hu

Hét bajnoki, három kupameccs, egy Bajnokok Ligája-találkozó – eddig hibátlan a Szolnok. Hibátlan, ám miként Cseh Sándor vezetőedző az M4 Sport reggeli műsorában kijelentette: „Szombaton indul el az új Szolnok sztorija!”

A kijelentés nem véletlen. A magyar bajnok és kupagyőztes, Bajnokok Ligája-győztes együttes átalakult az elmúlt szezon óta, hiszen többek között két korábbi kulcsjátékosa (Varga Dénes, Vámos Márton) is távozott – történetesen ahhoz a LEN-kupagyőztes Ferencvároshoz, amellyel az említett napon, azaz november 4-én szombaton 18:15-től a Komjádi uszodában az Európai Szuperkupáért csap össze.

„Lesz több Szolnok-Fradi is a szezonban, nem biztos, hogy ez lesz a legfontosabb, de mindenképpen pikáns, hogy rögtön az első ilyen komoly meccsel meg lehet nyerni egy kupát” – tette hozzá a szakvezető, aki már csak azért is bizakodó, mert meglátása szerint az eddigi meccseken egy-két negyedet kivéve meglepően jól, motiváltan pólóztak a játékosai. Ugyanakkor nyilvánvaló, idő kell, amíg összeérik teljesen a történet – és ehhez sokat tehet hozzá már a Ferencváros elleni első parti is.

szolnokteam.jpgA mérkőzésre a konkrét felkészülést ma kezdte meg a Szolnok, amely tudja, mindenki a Bajnokok Ligája-győztest akarja legyőzni, így a zöld-fehérek is – Cseh Sándor éppen ezért kiemelten motivált ellenfelet vár, amelyre jól kell majd reagálnia csapatának.

A hangulat bizonyosan pazar lesz, hiszen várhatóan megtelik majd a Komjádi-uszoda – aki jegyet akar vásárolni a nem mindennapi mérkőzésekre (hiszen ne feledjük, a férfirangadó felvezetését a női Európai Szuperkupa, a Kirishi–UVSE találkozó adja!), az siessen: ezen a felületen még megteheti.

Európai Szuperkupa, 2017. november 4., szombat, Komjádi-uszoda
A program
15:45 – Női Európai Szuperkupa:
Kirishi (orosz)–UVSE
18:15 – Férfi Európai Szuperkupa: Szolnoki Dózsa–PQS-Ferencváros Waterpolo



Vízilabda hírek
ftc
szolnok
európai szuperkupa
uvse
tex.hu