Egyéb

Akadémiai jellegű sportosztály indul Győrben

2017. november 2. 14:54

Az EMMI Sportállamtitkárság az Audi ETO KC, a GYVSE és a Győri ETO Hockey Club által együttműködési megállapodással támogatott, akadémiai jellegű sportosztályt indít Győrben.

A Győri Műszaki SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (9025 Győr, Cinka Panna utca 2.) november 21-én kedden, és november 23-án csütörtökön 15 órától beiskolázási tájékoztatóra invitálja az érdeklődőket.

A 4+1 éves képzésen olyan tantárgyakkal találkozhatnak a fiatalok, mint az Anatómiai - élettani ismeretek, Egészségtan, Terheléstan, Funkcionális anatómia, Edzéselmélet és gyakorlat, Sportági alapok, Sportági szakismeret és gyakorlat, Sportpedagógia - sportpszichológia, Elsősegélynyújtás, Sportmenedzsment, Szakmai idegen nyelv, Vállalkozástan, Gazdálkodási ismerek. A 10-11. évfolyamok végén kötelező, 140-140 órás sportedzői szakmai gyakorlatot kell teljesítenie a tanulónak, a 12. év végén Regeneráló balneoterpáiás masszőri, a 13. év végén pedig Sportedzői OKJ-s szakképesítést szerezhetnek a fiatalok.

Meghívó a 8. osztályosoknak
Vízilabda hírek