cover image
Egyéb

OSC: feltenni az i-re a pontot

2017. október 18. 7:07

Petik Attila együttese a volgográdi 14–7-es győzelem után odahaza kimondottan jó eséllyel pályázik a BL-ben a főtáblára jutásra – a 19:15-kor kezdődő meccset a Digi Sport1 közvetíti.

A volgográdi „kaland” ugyan kimondottan jól sikerült, hétgólos előnyt harcolt ki a párharcban az OSC, Petik Attila – érthetően – nem szeretne elébe menni a dolgoknak, avagy ha esetleg magában már a főtábla első meccsének programját, a felkészülést is szervezi, momentán még nem hajlandó a továbbiakkal foglalkozni. Avagy ma este még túl kell lenni a most már kötelezőn: odahaza tovább kell jutni az orosz együttes ellen.

Az első meccsen kialakult differencia természetesen jelentős optimizmussal vértezi fel a magyar együttest, amely a marseille-i kisebb pofon óta a jelek szerint újra rátalált a helyes útra – a Nyéki Imre Uszodában 19:15-kor kezdődő partit a helyszínen tartózkodók mellett a Digi Sport1 élő közvetítése okán a tévénézők is láthatják majd.

A másik három párharcban is eldől ma minden – ami a BL-főtáblára jutás mellett arról is dönt, mely csapatok kerülnek át az Euro Kupa negyeddöntőjébe, azaz kit kaphatnak majd a negyeddöntőben a ferencvárosiak és a miskolciak.

Férfi Bajnokok Ligája, 3. selejtezőkör – a főtáblára jutásért, 2. mérkőzések
A program
2017. október 18., szerda

Sintez Kazan (orosz)–AN Brescia (olasz), 18:00 – az első mérkőzésen: 9–11
Jadran Hercegnovi (montenegrói)–CN Marseille (francia), 19:00 – az első mérkőzésen: 7–6
A-Híd-OSC-Újbuda–Spartak Volgograd (orosz), 19:15 – az első mérkőzésen: 14–7
CN Sabadell (spanyol)–Crvena Zvezda (szerb), 19:30 – az első mérkőzésen: 6–6

Vízilabda hírek
osc
bl