cover image
Egyéb

E.ON Férfibajnokság, B-csoport: jól záró hazaiak

2017. október 11. 21:09

A Pécs jól kezdett Egerben, ám a hevesiek végül dupla annyi gólt szereztek; az OSC három gólon tartotta a Tatabányát, a Honvéd pedig ötön a Szegedet.

A forgalmi dugóba került pécsiek mellett közel húszperces csúszással indult az egri bajnoki – a hektikus megérkezés, mondhatjuk, hogy nem látszott meg a vendég együttesen. Csaba Márton szabaddobásával és Chilkó Márton akciógóljával 2–0-ra vezettek ugyanis a baranyaiak, és ugyan Kovács Gergő „betett” egy fórt, Toni Opacak centerakciója is eredményes volt. S ugyan Sztrahinja Rasovics szépített, az első negyedet Lukács Gergely együttese nyert a Bitskey-uszodában, ahol a hazaiak kapujában nem Braniszlav Mitrovics, hanem Csiszár Boldizsár állt.

Dabrowski Norbert legénysége persze rákapcsolt ezután, 5–0-s negyeddel válaszolt, avagy jelezte, ki is az úr a háznál. És ugyan a pécsiek hatalmasat küzdöttek ezúttal is, erejükből arra telt, hogy ne nőjön sokkal nagyobbra a különbség – a táblán végeredményként kiírt 14–7 vállalható mindkét oldalon.

A Tatabánya három gólja az OSC otthonában viszont már kevésnek tűnik, de a Szeged ötöse sem sok a Honvéd ellen – tegyük hozzá, a Kondorosiban a Bisztritsányi Dávid (75%), Barabás Borond (75%), a Kőérben pedig Decker Attila (83%) védett remekül.

E.ON Férfibajnokság, 3. forduló
B-csoport
ZF-Eger–PVSK-Mecsek-Füszért 14–7 (2–3, 5–0, 3–2, 4–2)
Gólszerzők:
Rasovics 4, Kovács G. 2, Vlahopulosz 2, Angyal, Avramovics, Hosnyánszky, Decker Á., Bedő, Hárai, ill. Chilkó 3, Csaba M. 2, Lajkó, Opacak
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

A-Híd-OSC-Újbuda–Tatabánya 15–3 (5–1, 3–0, 3–1, 4–1)
Gólszerzők:
Randjelovics 2, Tóth M. 2, Erdélyi 2, Juhász 2, Szabó B. 2, Brguljan, Salamon, Kovács G., Bundschuh, Ubovics, ill. Kuncz, Kistamás, Kolarik
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

RacioNet-Honvéd–Contitech-Szeged 15–5 (1–1, 5–1, 4–0, 5–3)
Gólszerzők:
Tóth P. 3, Manhercz Á. 3, Szivós 2, Simon R. 2, Gyárfás 2, Vad, Balakirev, Irmes P., ill. Irmes M. 2, Miskics, Szilvasán B., Szilvasán P.
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

Már közölt eredmény
PannErgy-Miskolci VLC–Metalcom-Szentes 12–5 (4–1, 4–2, 2–2, 2–0)
Gólszerzők: Bowen 5, Berta 3, Dőry, Hornyák, Sánta, Misics, ill. Nagy M. 2, Palotás 2, Pellei
 


Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság
B-csoport