cover image
Egyéb

Kis Gábor még sokáig vízilabdázna

2013. szeptember 27. 18:14

Pénteken lett 31 éves a pekingi olimpiai bajnok center.

Nem lehetett ott a barcelonai világbajnokságon Kis Gábor. Mondhatnánk, ott sem, mert a remek képességekkel megáldott pólós már több korábbi világeseményről is lemaradt derékbántalmai miatt.

Most szerencsére már jobban van, születésnapján is jó kedvűen beszélt a mindennapokról. Annak ellenére, hogy épp egy kezelésen járt a nap folyamán.

„A reggeli edzés után Budapestre tartottam, a gerincemmel egy kezelésen veszek részt. Legutóbb két és fél hónapja voltam ilyenen, de csak mára kaptam időpontot. Aztán ha hazatérek, este a barátnőmmel ünnepeljük majd meg a születésnapom” – mondta „Kicsi”.

„Hála az égnek, jól vagyok, és komoly célokért küzdünk Szolnokon. Szeretnénk bajnoki döntőt játszani, és lehetőleg azt meg is nyerni, és a kupában sem lehet más a kiindulópont. Emellett most már a nemzetközi porondon is szeretnénk méltón szerepelni” – tette hozzá Kis Gábor, akit természetesen megkérdeztünk a válogatottról is.

„Jelen pillanatban nekem az a célom, hogy tovább tudjak vízilabdázni, lehetőleg sokáig. A gerincem olyan állapotban van, hogy őszintén szólva, nem gondolkodtam azon, mikor térhetnék vissza a válogatottba. Nem akarok már több műtétet. Persze, nekem ma is az a célom, hogy az ország legjobb centere legyek. Sajnálom, hogy a válogatottban ezt nem tudom bizonyítani” – mondta Gábor, aki a Szolnokkal szombaton újra Budapestre utazik, hiszen a csapat ellenfele a BVSC-Zugló lesz.

Gábor, boldog születésnapot!
Vízilabda hírek
kis gábor