cover image
Egyéb

A vb legjobbja is munkába állt a Fradiban

2017. augusztus 28. 18:41

Vámos Márton is edzésbe állt a Ferencvárosban; a ZF-Eger is megkezdte a munkát; Szolnokon telt ház lesz szombaton a Szerbia elleni gálameccsen, amelyre még egyszer összeáll a BL-győztes keret.

Így, a nyár végén ha nem is pörögnek még fel jelentősen az események, de egyrészt érezni a szezonkezdet szelét, másrészt egyre többen állnak bele a munkába. Ma a bajnoki- és kupaezüstérmes ZF-Eger is megkezdte a felkészülést Dabrowski Norbert vezetésével. De dolgozik már mindenki, a nemzetközi kupákban érdekeltek, így az OSC, a Szolnok, a Ferencváros és a Miskolc is – igaz, a legtöbb helyen a nyári világversenyeken érdekelt játékosok számára még egy-két nap hátravan a pihenőből.

A 17. FINA Világbajnokság legjobbja, Vámos Márton miként a közel 12 ezres Facebook-oldalán is látható – elkezdte a munkát a Fradiban, ott volt mellette a szintén 2017-es vb-ezüstérmes Manhercz Krisztián is.

Ami a héthez szorosan hozzátartozik, egyben érinti a balkezes bombázót is: szombaton 18 órától a Bajnokok Ligája-győztes, magyar bajnok és kupagyőztes Szolnoki Dózsa-Közgép még egyszer utoljára összeáll, avagy a zöldekhez igazoló Vámos, Varga Dénes duó is vízben lesz az olimpiai bajnok Szerbia elleni gálameccsen. Ezt 18 órától kezdik a Vízilabda Arénában, méghozzá telt ház előtt, hiszen a regisztrációs belépők mind egy szálig elkeltek.

Vízilabda hírek
ftc
eger
vámos
szolnok