cover image
Egyéb

A NOB elnöke is köszöntötte Tarics Sándort

2013. szeptember 25. 16:34

Az 1936-os berlini olimpia aranyérmes vízilabdázója hétfőn töltötte be 100. életévét. A köszöntés jobban sikerült, mint gondolta volna - legalábbis ezt mondta.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság frissen megválasztott elnöke, a német Thomas Bach is levelet írt Tarics Sándornak. Az alábbiakban közöljük ennek magyar nyelvű változatát.

Tisztelt Tarics úr!

Kérem, engedje meg, hogy mind a magam, mind a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nevében tisztelettel és meghatódva kívánjak Önnek nagyon boldog 100. születésnapot!

Ön a kiválóság példaképe, minden egyes vállalkozásában, amibe belekezdett, a vízilabdában elért Olimpiai Bajnoki címétől kezdve, a számos képességén át, mint építész, mérnök és feltaláló. Köszönöm Önnek, hogy az Olimpiai Mozgalmat lelkesíti, ösztönzi.

Mindannyian a szerettei körében eltöltött fantasztikus születésnapot és jó egészséget kívánunk Önnek!

Lausanne, 2013. szeptember 23.

Szívélyes üdvözlettel,
Thomas Bach
Elnök
Nemzetközi Olimpiai Bizottság

Ahogyan arról már írtunk, Magyar Vízilabda Szövetség nevében dr. Kemény Dénes, míg a Magyar Olimpiai Bizottság nevében Szabó Bence főtitkár személyesen köszöntötte San Franciscóban a kiváló egészségi állapotnak örvendő Sanyi bácsit, és Orbán Viktor miniszterelnök is levelet írt a világ legidősebb olimpiai bajnokának. 
 
watch?v=Pj-OMCfS3kM
Vízilabda hírek
tarics sándor