cover image
Egyéb

PVSK: félnivaló nélkül

2017. augusztus 21. 14:41

Sajtótájékoztató keretében mutatta be a 2017–2018-es csapatát az előző szezonban 12. PVSK-Mecsek Füszért, amelynél a középmezőnybe kerülés lesz a cél.

A klub facebook-oldalán olvasható beszámolóban De Blasio Domenico arról beszélt, hogy az előző idénybeli célokat megvalósította a gárda, amelynek a magja együtt maradt, s mivel Zlatko Rakonjac honosítása folyamatban van, a PVSK azon három csapat közé tartozik majd, amely keretében csak magyar pólósok szerepelnek.

„Azt gondolom, hogy erre az évre is egy olyan csapatot sikerült összehozni, amelyik a nagyobb költségvetéssel dolgozó együtteseknek is okozhat meglepetést, ahogy tette az előző szezonban is, a ki-ki meccseken dőlhet el, hol végzünk majd az alapszakasz és a bajnokság végén” – mondta a szakosztály elnöke.

A PVSK négy játékost szerződtett a nyáron: Szolnokról érkezett Szatmári Kristóf, Szegedről Chilkó Márton, Tatabányáról Sebestyén Balázs, illetve a KSI-től Zerinváry Lóránd. A kerettagok közül Szatmári, Zerinváry, valamint Csacsovszky Erik is tagja volt a junior-világbajnokságon negyedik magyar válogatottnak.

„Négy hete tart az alapozás, most egy kicsit pihentetőbb edzések várnak a srácokra, majd a következő négy hétben hangsúlyosabban is előkerülnek a taktikai elemek – mondta Lukács Gergely edző. – Október első hétvégéjén kezdődik számunkra a bajnokság, előtte pedig kupameccset is játszunk, a csütörtöki sorsoláson kiderül, kik lesznek az ellenfeleink, illetve a bajnoki menetrend is kialakul. Jövő hétvégén részt veszünk egy felkészülési tornán, szeptembertől pedig beindulnak az edzőmeccsek is. Úgy gondolom, ennek a csapatnak nincs senkitől félnivalója, minden együttesre fel készülün majd, szeretném, ha stílusos és modern vízilabdát játszanánk a lehető legmagasabb színvonalon és a legkevesebb hibával.”
Vízilabda hírek
pecs pvsk sajtotajekoztato