cover image
Egyéb

Varga Dániel 30 éves lett

2013. szeptember 25. 10:13

Kerek évfordulóhoz ért a magyar férfiválogatott csapatkapitánya szerdán.

Mennyi? 30! Még csupán, mondhatnánk a rutinos, olimpiai bajnok, világbajnok klasszisunkról. A Primorje Rijeka játékosa a hétvégén tornát nyert Korculán, születése napján pedig vélhetően meglepik majd valamivel.

„A korculai egy felkészülési torna volt, úgy is kezeltük. Idény eleji formánk volt, de legalább megnyertük. Elviekben az új szabályok szerint játszottunk, de ebből nem nagyon lehetett érezni semmit. Egyelőre fogalmam sincs, ki, hogyan alkalmazza, azt sem tudom, ma este hogyan kétkapuzunk majd egymással” – mondta kérdésünkre Dani még kedden este.

„Amikor megtudtam, hogy új szabályok lesznek, és elolvastam őket, rögtön az jutott eszembe, hogy sok szép akció lesz majd a meccseken, több gól, és mellőzve lesz a birkózás és a brutalitás. Szükség van változtatásokra, de egyelőre még nem látok tisztán” – így Varga Dániel.

„Lehet, hogy kerek szám a 30-as, de nem vonok mérleget miatta, annak ellenére, hogy nosztalgikus, sokszor melankolikus alkat vagyok. Hogy mit csinálok majd szerdán? Horvátórára megyek az öcsémmel. Megmondom őszintén, nehezemre esik a nyelvtanulás, nem megy még valami jól. Emellett nagyon úgy tűnik, a feleségem szervezkedik valamin…” – árult el részleteket a szerdai programból Dani.

Ami pedig a Rijeka idei esélyeit illeti:

„Legnagyobb riválisunk, a Jug gyengült, mi erősödtünk, ezért elvárható, hogy megnyerjük a horvát bajnokságot. Azt mondhatom, hogy magam is nagyon csalódott lennék, ha ez nem sikerülne” – mondta a mieink csapatkapitánya, aki várhatóan október közepén vagy végén jön haza, a válogatott összetartására.

Boldog születésnapot, Dani!
Vízilabda hírek
varga dániel