cover image
Egyéb

Kásás Tamás is a meghívottak közt

2017. augusztus 17. 12:13

Alighogy véget ért a masters-világbajnokságon a Millennium diadalmas menetelése, máris újabb olyan találkozóra készülhetünk, ahol Kásás Tamás is vízbe szállhat.

Szeptember 23-án, a Genovától nem messze található, közkedvelt turistacélpont, a Portofino ad otthont egy különleges gálameccsnek. Ausztráliából már ismerhetjük a Water Polo by the Sea sorozatot, amely keretén belül Sydney kikötőjében, illetve a Bondi Beachen is rendeztek látványos meccseket, most pedig Európába is ellátogat a sorozat. Ennek lesz az első állomása a gyönyörű portofinói öböl, ahol az olasz válogatott, illetve egy all star csapat csobban vízbe.

fotó: facebook/Water Polo by the Sea

fotó: facebook/Water Polo by the Sea

Az utóbbi együttesnek lesz tagja Kásás Tamás, aki mellett a közelmúlt nagyjai közül a szerb Alekszandar Sapics, illetve a spanyol Ivan Pérez is érkezik, míg a jenleg is aktív sztárok közül Filip Filipovics, Alekszadar Ivovics és Sandro Sukno is a meghívottak között szerepel. Az all star-csapat edzője, a Pro Reccót és a szerb juniorválogatottat irányító Vladimir Vujaszinovics lesz.

Az eseményen az olasz női válogatott is játszik meccset, az ő ellenfelük egyelőre még nem ismert, a szervezők pedig bíznak benne, hogy a portofinói rendezvény új fejezetet nyit a tengerparti vízilabdázásban.
fotó: facebook/Water Polo by the Sea

fotó: facebook/Water Polo by the Sea

 
Vízilabda hírek
portofino kasas water polo by the sea