cover image
Egyéb

Újabb két csere az olasz válogatottnál

2017. július 15. 18:24

Valentino Gallo után Alessandro Velotto és Marco Del Lungo is betegség miatt került ki az olasz válogatott keretéből, utóbbit a válogatottságtól elvileg visszavonuló klasszis, Stefano Tempesti helyettesíti Budapesten.

Amint arról beszámoltunk, influenzája miatt marad le a budapesti világbajnokságról Valentino Gallo, akit Andrea Fondelli pótol az olasz válogatottban, most pedig újabb két játékosról kénytelen lemondani Alessandro Campagna kapitány.

Az olaszoknál Gallo betegsége után az egész csapatot alapos kivizsgálásnak vetették alá, s ez alapján Marco Del Lungo és Alessandro Velotto szervezetében is vírust találtak, így ez a két pólós is lemarad a vb-ről.

Velottót Cristiano Mirarchi pótolja, Del Lungo helyére pedig a válogatottságot már lemondó, korábbi klasszist, a 38 esztendős olimpiai ezüstérmes, világbajnok és BL-győztes Stefano Tempestit hívta vissza Campagna. Tempesti ugyan nem szerepelt a válogatottban, de egész nyáron edzésben maradt, így jó állapotban érte a szakvezető hívása.

Az olasz a magyar válogatottal egy csoportban szerepel a világbajnokságon, a két csapat rangadójára július 19-én kerül sor.
Vízilabda hírek
FINA VB 2017 - Hírek
olaszorszag olasz betegseg tempesti