cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Nem titok: itt a 13 fogadalom!

2017. július 10. 14:00

Női válogatottunk játékosai a világbajnokság előtt dr. Csernus Imre pszichológus javaslatára egyenként papírra vetették, hogy mit fogadnak meg. Mert miként a szakember elmondta, a példaképek hitelesek, betartják, amit ígérnek.

Az alábbiakban 13 kézzel írt fogadalmat olvashatnak el. 13 olyan fogadalmat, amelyet azok a hölgyek tettek, akik vasárnaptól harcba indulnak álmaik megvalósításáért. Női válogatottunk játékosai – akik amúgy hétfőtől szerdáig Egerben az olimpiai- és világbajnok amerikaiakkal készülnek közösen Egerben – dr. Csernus Imre, a csapat pszichológusának javaslatára vetették papírra azokat a gondolatokat, amelyeket a legfontosabbnak tartanak, amelyeket megfogadtak a közösségben – és amelyeket aztán felolvastak a többiek előtt.

„Nem csinálunk titkot ezekből a fogadalmakból, fontos, hogy a közvélemény is megtudja őket, a szavahihetőség, a hitelesség kiindulópontja ugyanis az, hogy ezeket betartom. Nem akartam, hogy menet közben belebonyolódjunk bármibe, ami elvonja a figyelmet, hogy esetleg egymásra mutogassunk. Fontos, hogy összezárjon a csapat, amit úgy lehet a legjobban elérni, hogy a többiek előtt megfogalmazódnak ezek a gondolatok. Természetesen megkérdeztem őket, hogy kommunikálhatjuk-e kifelé – nem volt ellenvetésük. Ők tizenhárman rengeteg fiatal lánynak a példaképei, előttük is igazolhatják, igazolják majd ennek a miértjét, ugyanis a legfontosabb a szavahihetőség. Márpedig ezek a lányok mindent elkövetnek, hogy a fogadalmaikat a legnehezebb helyzetekben is betartsák” – fogalmazott dr. Csernus Imre, női válogatottunk pszichológusa.
 
Antal_D_fogadalom.jpg Antal Dóra
Bujka_B_fogadalom.jpg Bujka Barbara
Czigany_D_fogadalom.jpg Czigány Dóra
Csabai_D_fogadalom.jpg Csabai Dóra
Gangl_E_fogadalom.jpg Gangl Edina
Gurisatti_G_fogadalom.jpg Gurisatti Gréta
Illes_A_fogadalom.jpg Illés Anna
Kaso_O_fogadalom.jpg Kasó Orsolya
Keszthelyi_R_fogadalom.jpg Keszthelyi Rita
Szilagyi_D_fogadalom.jpg Szilágyi Dorottya
Szucs_G_fogadalom.jpg Szücs Gabriella
Takacs_O_fogadalom.jpg Takács Orsolya
Toth_I_fogadalom.jpg Tóth Ildikó
Vízilabda hírek
Női válogatott
FINA VB 2017 - Hírek
Bíró Attila
vb
fogadalom
csernus