cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Inkább most, mint a vb-n

2017. július 7. 21:00

Manhercz Krisztián és Hosnyánszky Norbert is triplázott a Kanada elleni BENU-kupa-mérkőzésen, amely után a javítandó hibákról és a védekezésről is beszéltek.

„Közönségszórakoztató mérkőzéssel nyitottuk a tornát, de akadtak hibák, amelyeket a következő másfél hétben ki kell javítanunk – mondta Manhercz Krisztián.Sok olyan megingásunk volt, amit a kanadaiak nem használtak ki, de az erősebb csapatok megbüntettek volna. Az elrontott ötméteres? Nem így terveztem, de sajnos kicsúszott a kezemből a labda, így a kapu fölé szállt. Ilyenkor benne van a pakliban, hogy a társaktól kapok néhány megjegyzést ezzel kapcsolatban. De sebaj, ennyi belefér, a lényeg, hogy a világbajnokságon ne forduljon elő.”

Hosnyánszky Norbert hangsúlyozta, hogy a kezdésre ezúttal nagyon figyeltek, hiszen a Szamarcidisz-kupán vezettek a kanadaiak, most viszont esélyük sem volt erre.

„A jó kezdésnek és a jó védekezésnek köszönhetően elhúztunk és kézben tartottuk a mérkőzést. Constantin-Bicari a legjobb emberük, rá nagyon figyeltünk, nem is lőtt gólt. Ha a hozzánk hasonló csapatok ilyen komolyan kezdik a Kanada elleni mérkőzést, akkor nagy különbséggel nyerhetnek” – mondta az olimpiai bajnok pólós.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
FINA VB 2017 - Hírek
benu magyarorszag kanada manhercz hosi