cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

A férfi vb-csapat első fellépése: jön a BENU-kupa!

2017. július 6. 10:48

Märcz Tamás kerethirdetését követően rögvest itt az első feladat: csapatunk péntektől vasárnapig a Szőnyi úton Kanada, Németország és Románia ellen hangol. Vízbe ugranak a szintén vb-re készülő juniorok is. Jegyek, bérletek: tex.hu

Most, hogy kihirdette világbajnoki csapatát a szövetségi kapitány - Märcz Tamás keretében négy vb-újonc, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Török Béla és Zalánki Gergő szerepel -, a péntektől vasárnapig tartó BENU-kupán azok a játékosok ugranak medencébe, akik majd a Margitszigeten „nekimennek" a világnak.
 
Ennek megfelelően a nagyközönség most láthatja először a vb-csapatot, amely a Szőnyi úton sorrendben Kanada, Németország és Románia ellen játszik. A nyári felkészülés során hivatalos meccsek során összecsapott a spanyol, a görög, a montenegrói válogatottal, kétkapuzott Szerbiával is, avagy az igencsak erőteljes menetet mindegy lezárandó a BENU-kupán nem közvetlen a világ élvonalába tartozó, ugyanakkor jelentős koncentrációt igénylő riválisok ellen végzi kvázi az utolsó simításokat.
 
Jegyek, bérletek még kaphatóak a BENU-kupára, amelyen ráadásul napi négy meccs is megtekinthető, lévén a Horkai György vezette, junior világbajnokságra készülő csapatunk is torna keretében mérkőzik Oroszország, Görögország és Olaszország ellen. Aki a helyszínen akar szorítani a csapatainknak, hozzásegíteni őket a vb előtt egy nagy és önbizalom növelő hétvégéhez, ezen a felületen tud kedvező áron bérletet vagy jegyet vásárolni!
 

A magyar férfiválogatott vb-csapata
Kapusok:
Decker Attila, Nagy Viktor
Mezőnyjátékosok: Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Török Béla, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő

benuplakat.jpg BENU-kupa nemzetközi férfitorna, Budapest, BVSC-uszoda
A program
Július 7., péntek
Olaszország-Görögország, 14:30 (junior)
Németország-Románia, 16:30
Magyarország-Kanada, 18:30
Magyarország-Oroszország, 20:30 (junior)

Július 8., szombat
Oroszország-Olaszország, 14:00 (junior)
Magyarország-Görögország, 16:00 (junior)
Kanada-Románia, 18:00
Magyarország-Németország, 20:00

Július 9., vasárnap
Kanada-Németország, 10:00
Magyarország-Románia, 11:45
Magyarország-Olaszország, 13:45 (junior)
Görögország-Oroszország, 15:30 (junior)

Vízilabda hírek
Férfi válogatott
FINA VB 2017 - Hírek
benu-kupa
märcz tamás
BVSC
tex.hu