cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

A CNN célkeresztjében a férfiválogatott

2017. június 30. 10:55

A tekintélyes amerikai hírcsatorna forgatócsoportja érkezett a Margitszigetre, hogy a magyar pólóról készítsen anyagot.

Amerikából jöttem, híres mesterségem címere… És most két betűt kellene írnunk, de engedelmükkel hármat közlünk: CNN.

MVLSZ_CNN_20170630_Madar_David_004.jpgIgen, nem tévedés, a CNN forgatócsoportja érkezett csütörtökön a Margitszigetre, nem más, mint a magyar férfi vízilabda-válogatott miatt. A tekintélyes, egyik legismertebb amerikai hírcsatorna anyagot forgat a magyar vízilabda múltjáról, jelenéről, és jövőjéről – természetesen mindezt a közelgő budapesti világbajnokság jegyében.

MVLSZ_CNN_20170630_Madar_David_003.jpg„Sok mindenről kérdeztek – árulta el a CNN által meginterjúvolt szövetségi kapitány, Märcz Tamás. – Leginkább mégis az érdekelte őket, hogy mit jelent a magyar embereknek a vízilabda, miként alakult ki a sportág szeretete, hogyan vált tradicionális sportággá hazánkban. Emellett legfőképpen azt taglalták, hogy a világbajnokságot hogyan várjuk, mit jelent számunkra egy ilyen esemény a Margitszigeten.”

cnnen.jpgA kapitány mellett Decker Ádám és Erdélyi Balázs állt a CNN kamerája elé, hasonlókról faggatták őket is, majd válogatottunk edzésén is készültek/készülnek a felvételek. Még a vízben is... Maradjunk annyiban, kíváncsiak vagyunk a végeredményre, amelyről természetesen igyekszünk majd hírt adni.


Vízilabda hírek
Férfi válogatott
cnn