cover image
Egyéb

Póló Nyár 2: a második hét

2017. június 27. 13:02

A Magyar Vízilabda Szövetség által finanszírozott táborokban – amelyekben összesen három hét alatt 2400 gyermek élvezheti a nyarat, ismerkedhet meg a póló alapjaival – a beszámolók szerint fantasztikus az élet.

Nyugodtan mondhatjuk, fantasztikus lehetőség minden szempontból! A Magyar Vízilabda Szövetség finanszírozása mellett, karöltve a Magyar Diáksport Szövetséggel Póló Nyár 2 névre hallgató programot indít, amely során háromszor egy hétben ingyen vízilabda-tábort kínál a gyerekeknek! 34 egyesület szervezi mindezt, melyik egy, melyik kettő, melyik három héten keresztül várja a 14 év alatti fiatalokat, összesen 2400 gyermeket!

A programról, a turnusukról részletesen: itt olvashatnak!

(További fotók Facebook-oldalunkon)

IMG_0004.JPGBudafóka XXII. Sport Egyesület
Változatlanul nagy iramban, magas hőfokon folytatódott a Póló Nyár a Budafókáknál. Az első hét tapasztalatait leszűrve még olajozottabban megy a tábori gépezet, a póló-palánták megelégedésére. Számos táborozó gyermek kiemelte, hogy ugyan a tábor igen fárasztó, ám legalább annyira élvezetes is, így örömmel vesznek részt benne. A rutinosabb játékosok hangsúlyozták az edzések hasznosságát, személyes tudásszintjük egyértelmű emelkedését. Az "újak" az új barátságok születését és az általános jó hangulatot emlegették, amellett, hogy kifejezetten érdekesnek és izgalmasnak találták a sportágat. Az alábbi frappáns vélemények mindezt híven tükrözik. Veress Zalán: "Minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve. Elfáradtam!" Kökény Ákos: "Elkezdtem a vízilabda ABC-jét. Már az "A" betűnél tartok."

IMG_1376.jpgFehérvár Vízilabda Sport Egyesület, Székesfehérvár

szentes1.JPGSzentesi Vízilabda Klub
Vízilabda hírek
póló nyár
pólónyár