cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

A vb előtt itt drukkolhatunk nekik – jegyek, bérletek a BENU-kupára!

2017. június 26. 18:16

Férfiválogatottunk Kanada, Németország és Románia ellen végzi majd az utolsó simításokat (július 7-9., BVSC-uszoda) – érdemes lesz megnézni! És vízbe ugrik a vb-re készülő junior-válogatottunk is. Jegyek, bérletek: tex.hu

Az athéni Samartzidis-kupa megnyerése után még vasárnap délután hazautazott férfiválogatottunk, amelynek tagjai hétfőn szabadnapot kaptak a kapitánytól. Märcz Tamás persze nem pihen, elemez, számol, felvételeket néz, hiszen közeleg a világbajnoki csapatkijelölés – még a BENU-kupa előtt.

Bizony, a szakvezető a jövő heti felkészülési tornán – amelyet a BVSC-uszodájában rendeznek – már azt a tizenhárom játékost akarja bevetni, akik szerepet kapnak majd a vb-n. Sorrendben Kanada, Németország és Románia ellen játszik majd a BENU-kupán. Märcz Tamás szerint ezek a meccsek is kiválóan szolgálják majd a felkészülést, mint ahogy majd utána a szerb válogatott elleni közös kecskeméti edzések.

A BENU-kupa azért is kiemelendő, mert a nagyközönség ezen a három mérkőzésen láthatja utoljára a vb előtt a csapatot! Jegyek, bérletek a kupára kedvező áron: ezen a felületen!

Fontos információ, hogy a jegyek nem helyre szólnak, hanem érkezési sorrendben lehet helyet foglalni az uszodában! 600 jegy vásárolható meg, a helyszínen csak akkor lesz jegypénztár, ha marad belépőjegy! És hír, hogy vízbe ugrik a vb-re készülő junior-válogatottunk is, hiszen négy csapat részvételével a junior BENU-kupát is megrendezik ekkor - erről itt olvashat!

benuplakat.jpgBENU-kupa nemzetközi férfitorna, Budapest, BVSC-uszoda
A program
Július 7., péntek

Olaszország–Görögország, 14:30 (junior)
Németország–Románia, 16:30
Magyarország–Kanada, 18:30
Magyarország–Oroszország, 20:30 (junior)

Július 8., szombat
Oroszország–Olaszország, 14:00 (junior)
Magyarország–Görögország, 16:00 (junior)
Kanada–Románia, 18:00
Magyarország–Németország, 20:00

Július 9., vasárnap
Kanada–Németország, 10:00
Magyarország–Románia, 11:45
Magyarország–Olaszország, 13:45 (junior)
Görögország–Oroszország, 15:30 (junior)
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
benu-kupa
märcz tamás
BVSC
tex.hu