Jegyek, bérletek a BENU-kupára!

2017. június 17. 12:29

Férfiválogatottunk Kanada, Németország és Románia ellen végzi majd az utolsó simításokat (július 7-9., BVSC-uszoda) – érdemes lesz megnézni! És vízbe ugrik a vb-re készülő junior-válogatottunk is. Jegyek, bérletek: tex.hu

Alig több mint egy héttel az Ausztrália elleni első világbajnoki mérkőzés előtt haza tornán végzi az utolsó simításokat férfiválogatottunk! Märcz Tamás csapata – amely éppen Madridban edz a spanyolokkal közösen, jövő héten pedig Görögországban szerepel egy rangos tornán – sorrendben Kanada, Németország és Románia ellen játszik majd a BENU-kupán, amely több szempontból is nagy téttel bír a csapatnak, a játékosoknak.

Egyrészt feltétlen tornagyőzelemmel kívánja zárni a hazai nyári tornát a csapat, hogy önbizalommal felvértezve induljon neki a rá váró vb-feladatokra, másrészt ez a játékosok számára az utolsó lehetőség bizonyítani a kapitánynak, hogy helyük van a csapatban.

Jegyek, bérletek a kupára kedvező áron: ezen a felületen!

Fontos információ, hogy a jegyek nem helyre szólnak, hanem érkezési sorrendben lehet helyet foglalni az uszodában! 600 jegy vásárolható meg, a helyszínen csak akkor lesz jegypénztár, ha marad belépőjegy! És hír, hogy vízbe ugrik a vb-re készülő junior-válogatottunk is, hiszen négy csapat részvételével a junior BENU-kupát is megrendezik ekkor - erről itt olvashat!

„Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű hangulatban és környezetben játszunk majd. Mindenki odateszi majd magát, ez nem kérdés, remélem, megnehezítik a srácok a dolgomat” – fogalmazott Märcz Tamás, aki a torna után jelöli ki 18-as keretéből a világbajnoki csapatát.

BENU-kupa nemzetközi férfitorna, Budapest, BVSC-uszoda
A program
Július 7., péntek

Olaszország–Görögország, 14:30 (junior)
Németország–Románia, 16:30
Magyarország–Kanada, 18:30
Magyarország–Oroszország, 20:30 (junior)

Július 8., szombat
Oroszország–Olaszország, 14:00 (junior)
Magyarország–Görögország, 16:00 (junior)

Kanada–Románia, 18:00
Magyarország–Németország, 20:00

Július 9., vasárnap
Kanada–Németország, 10:00
Magyarország–Románia, 11:45
Magyarország–Olaszország, 13:45 (junior)
Görögország–Oroszország, 15:30 (junior)II. OMV Suli Polo-bajnokság, 2017, Kecskemét - Fotók: Madar Dávid
Férfiválogatott edzés, Somorja, 2017.06.08. - Fotók: Madar Dávid
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok