cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

A vb előtt hazai tornán bizonyíthat a férficsapat – jegyek a BENU-kupára!

2017. június 16. 21:00

Férfiválogatottunk Kanada, Németország és Románia ellen végzi majd az utolsó simításokat (július 7-9., BVSC-uszoda) – érdemes lesz megnézni! Jegyek, bérletek: jegyed.hu

Alig több mint egy héttel az Ausztrália elleni első világbajnoki mérkőzés előtt haza tornán végzi az utolsó simításokat férfiválogatottunk! Märcz Tamás csapata – amely éppen Madridban edz a spanyolokkal közösen, jövő héten pedig Görögországban szerepel egy rangos tornán – sorrendben Kanada, Németország és Románia ellen játszik majd a BENU-kupán, amely több szempontból is nagy téttel bír a csapatnak, a játékosoknak. Jegyek, bérletek a kupára kedvező áron: ezen a felületen!

Egyrészt feltétlen tornagyőzelemmel kívánja zárni a hazai nyári tornát a csapat, hogy önbizalommal felvértezve induljon neki a rá váró vb-feladatokra, másrészt ez a játékosok számára az utolsó lehetőség bizonyítani a kapitánynak, hogy helyük van a csapatban.

„Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű hangulatban és környezetben játszunk majd. Mindenki odateszi majd magát, ez nem kérdés, remélem, megnehezítik a srácok a dolgomat” – fogalmazott Märcz Tamás, aki a torna után jelöli ki 18-as keretéből a világbajnoki csapatát.

BENU-kupa nemzetközi férfitorna, Budapest, BVSC-uszoda
A program
Július 7., péntek

Németország–Románia, 16:30
Magyarország–Kanada, 18:30

Július 8., szombat
Kanada–Románia, 18:00
Magyarország–Németország, 20:00

Július 9., vasárnap
Kanada–Németország, 10:00
Magyarország–Románia, 11:45

Vízilabda hírek
Férfi válogatott
benu-kupa
märcz tamás
BVSC