cover image
Egyéb

Szinkronúszás, lámpaoltás

2017. május 25. 19:05

Az Olympiakosz–Dubrovnik meccs előtt a Szolnok is edzett a Duna Arénában, miközben az esti Eger–Brescia találkozón kiderül, kivel játszik az együttes az elődöntőben.

Kis Gábor már a parton ellopta a showt. A Szolnok centere még a parton melegített társaival, miközben a vízben a szinkronúszók gyakoroltak, majd Kis tett pár lépést, miközben olyan pumpáló mozdulatokat tett a karjával, amellyel bármelyik nyári fesztivált partisátorában megállná a helyét. Pár perccel később pedig bizonyította, hogy valóban a magyarok a póló braziljai, hiszen a bal csuklójától a jobb csuklójáig meg vissza tekergette a labdát, amolyan vízilabdás brazil körként. A szolnoki bemutatót aztán Aaron Younger zárta le, aki a zene utolsó taktusára remek mozdulattal suhintotta a kapuba a labdát, amely több mint húszméteres repülés után a kapuban csobbant.

Pontban öt órakor aztán a szinkronúszó lányok és periszkópként működő lábaik átköltöztek a műugró medencébe, a versenymedencébe pedig érkeztek a szolnoki pólósók, akik az ilyenkor megszokott néhány hossz úszás és passzolgatás után az ilyenkor megszokott kapuralövések következtek.

Az egyórás gyakorlás végén aztán különböző jelzések érkeztek a Szolnok felé, hogy vége az edzésnek, hiszen az óratesztelés közepette többször is megszólalt a duda, hat órakor pedig leoltották a villanyt – Vámos Márton azért még a félhomályban is elhelyezett egy bombát a bal alsóban, majd kikászálódtak a játékosok a medencéből.

Cseh Sándor még Kemény Dénessel váltott néhány szót, majd buszra pattantak a szolnokiak, és visszatértek a csapatnak otthont adó szállodába – pénteken már komoly feladat vár a társaságra.
 
A hatos döntőre még kaphatók jegyek, szóval, aki nem akar lemaradni, keresse a jegyed.hu oldalt – fantasztikus jegyáron részese lehet naponta a várhatóan nem mindennapi hangulatnak, a Duna Aréna első nemzetközi eseményének!

Bajnokok Ligája, férfiak, Final Six, Budapest, Duna Aréna
A program

Május 25., csütörtök – négy közé jutásért:
Olympiakosz–Jug Dubrovnik, 19:00
ZF-Eger–AN Brescia, 20:30

Május 26., péntek – elődöntő
Az 5. helyért, 17:30
Olympiakosz/Jug Dubrovnik-Pro Recco, 19:00
ZF-Eger/AN Brescia-Szolnoki Dózsa-Közgép, 20:30

Május 27., szombat
A 3. helyért, 15:15
Döntő, 16:45
Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Hírek
szolnok final six bajnokok ligaja