cover image
Egyéb

Már csak 2 nap a BL Final Sixig! Maga lesz a csoda!

2017. május 23. 11:14

Nemcsik Balázs MVLSZ-ügyvezető amondó, nem mindennapi három napról lesz szó, avagy a Duna Arénában várhatóan pazar hangulatban küzdenek majd a csapatok. Aki nem akar lemaradni, a jegyed.hu oldalon tud belépőt váltani – akár már 500 forintért!

Új év, új kihívás – a megszokott margitszigeti környezetből néhány napra „kiszakadva” a világbajnokságra épített Duna Arénában tüsténkedik mindenki, akinek köze van az idei Bajnokok Ligája Final Six eseményhez. Márpedig sokan dolgoznak azért, hogy ezúttal is felejthetetlen sportélménnyel gazdagodjon a közel tizenhárom ezer jegyet vásárló szurkolók, aki a helyszínen akarja végignézni a hat legjobb pólócsapat csatározását a legrangosabb klubtrófeáért.

„A hangulat garantált, aki része akar ennek lenni, nincs még elkésve, akár 500 forintért is tud jegyet vásárolni a jegyed.hu portálon. Igaz ugyan, hogy ezek a belépők nem a medencéhez közel található székekre szólnak, ám biztosíthatok mindenkit, mindenhonnal jól látni, ráadásul tizenöt nagyméretű kivetítő segít még jobban élvezni a történéseket, avagy senki sem maradhat le egyetlen gólról sem” – fogalmazott Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda Szövetség ügyvezetője, a BL Final Six szervezésének egyik első embere.

Majd hozzátette: a szövetség célja, hogy mindenki számára lehetőséget nyújtson a szórakozásra, ennek szellemében állapították meg a jegyárakat is. „Nem az az elsődleges célunk, hogy keressünk az eseményen. Sokkal fontosabb, hogy a családosok, a nem feltétlen tehetős emberek számára is alternatívát nyújtsunk. Sok ember támogatja a BL hatos döntőt, kötelességünk annyira alacsonyan tartani a jegyárakat, amennyire csak lehet. Arról nem beszélve, hogy mindent megteszünk a szórakoztatásért, sokan dolgoznak azon, hogy jó műsorok színesítsék a programot.”

A kép úgy tiszta, ha hozzátesszük, a világbajnokságra épített uszoda körül még zajlanak a munkálatok, éppen ezért a szövetség az emberek megértését kéri. Fontos, hogy a szervezők elsődleges feladatuknak tekintik, hogy a létesítményt biztonsággal, jó körülmények között lehessen megközelíteni – hogy az uszoda minden területe maximálisan biztonságos legyen. Ami a parkolást illeti: az említett külső munkálatos miatt még bevallottan nehézkes, így amellett, hogy mindenkit kérnek, hogy időben induljon el az eseményre, lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzen, vagy a környező utcákban próbáljon leparkolni.

„Sok a feladat, de csapatunk állja a sarat, biztos vagyok bennem hogy egy újabb remek, felejthetetlen vízilabda-eseményt szervezünk meg. Amikor két évre megkaptuk a rendezés jogát, egyértelműen az volt a szándékunk, hogy az első évben a megszokott vízilabda-környezetben szolgáljuk ki az igényeket, idén pedig az új uszoda első rangos, nemzetközi viadalával népszerűsítsük sportágunkat. Tekintettel arra, hogy ilyen nagy közönség előtt Magyarországon pólómeccseket talán még nem is vívtak, valóban nem mindennapi három napról lesz szó” – egészítette ki Nemcsik Balázs, aki szerint az, hogy szombaton nézők előtti uszodamegnyitó is szerepel a BL-programban, nagy megtiszteltetése a vízilabda sportágnak.

„Az uszoda grandiózus, nagyon szép belül, ezt tényleg látni kell!” – zárta az ügyvezető, aki büszke arra is, hogy kívülről ünnepi díszbe öltöztették az Arénát, amelynek külső falán, 2800 négyzetméternyi felületen fantasztikus geo-mappinggel, azaz 3D-fényfestéssel, egy rövidebb és egy hosszabb filmmel reklámozzák a BL Final Sixet, amelynek keretein belül a Final Kids, az a gyereket vetélkedése is sorra kerül. A 15 alatti ifjak küzdelemsorozatában 14 csapat vesz részt, köztük spanyol, horvát, görög és olasz alakulatok.

A hatos döntőre tehát még kaphatók jegyek, szóval, aki nem akar lemaradni, keresse a jegyed.hu oldalt!

Bajnokok Ligája, férfiak, Final Six, Budapest, Duna Aréna
A program

Május 25., csütörtök – négy közé jutásért:

Olympiakosz–Jug Dubrovnik, 19:00
ZF-Eger–AN Brescia, 20:30

Május 26., péntek – elődöntő
Az 5. helyért, 17:30
Olympiakosz/Jug Dubrovnik-Pro Recco, 19:00
ZF-Eger/AN Brescia-Szolnoki Dózsa-Közgép, 20:30

Május 27., szombat
A 3. helyért, 15:15
Döntő, 16:45




Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Hírek
Bajnokok Ligája
eger
jegyek
jegyed.hu
nemcsik balázs