cover image
Egyéb

Zöld lámpa Miskolcon: irány a nemzetközi porond!

2017. május 18. 14:21

A bajnokságban 5. helyen záró PannErgy-Miskolc elnöke, Bachner András elmondta, hogy a városvezetés és a szponzorok támogatják az Euro Kupa-indulás. Az új igazolások között megtaláljuk a válogatott Nagy Ádám nevét.

Miskolcon, mint beszámoltunk róla, a klub sporttörténelmi eredményével, az 5. helyével a nemzetközi porondra is bebocsájtást nyert – a csapat indulhat az Euro Kupában! Korábban már bejelentették, hogy minden értékével szerződést hosszabbított az egyesület, marad többek között a juniorválogatott idén is igencsak keresett balkezese, Vadovics Viktor, de maradnak a remek légiósok, Szasa Misics, Alex Bowen és Milos Milicsics is. Nos, Bachner András klubelnök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában az erősítésekről is beszélt, egyúttal bejelentette Nagy Ádám (OSC), Dőry Farkas (Ferencváros), Sánta Dániel (Szeged) és ifjabb Berta József (Kaposvár) érkezését. Különösen a felnőtt válogatott Nagy Ádám igazolása figyelemreméltó, hiszen az OSC BL-ben is vitézkedő pólósát mindenki szívesen látta volna soraiban.

Nagy kérdés, ki lesz az edző, hiszen ismeretes, a BVSC elleni csata után Sike József lemondott. „Van sok olyan dolog a magyar vízilabdában, a bajnokság lebonyolításában egyes dolgok megítélésében, amik nagy nyomást gyakoroltak rá, de a negatívumokat félretenném” – mondta Bachner András, aki nem tett le a kitűnő szakvezető meggyőzéséről. Az Euro Kupa indulásáról kifejtette: „Természetesen vállaljuk az Euro Kupa-indulást. Zöld lámpát kaptunk a városvezetéstől és a szponzoroktól is.”
Vízilabda hírek
miskolc
bachner