cover image
Egyéb

Már csak 7 nap a Final Sixig! Szolnokon csak ez a téma

2017. május 18. 9:07

Sokan beszélnek arról, miként változik meg a bajnok és kupagyőztes következő szezonbeli kerete, ám Cseh Sándor határozottan jelentette ki, ők most nem ezzel foglalkoznak, csak és kizárólag a BL-megnyerésére fókuszálnak. Bajnokok Ligája, férfiak, Final Six, Budapest, Duna Aréna – május 25–27. Jegyek, bérletek fantasztikus áron: jegyed.hu

Cseh Sándor nem hagyja magát behúzni a csőbe, természetesen nem beszél igazolásokról – még úgy sem, hogy érkezési oldalon Bátori Bence neve már napvilágot látott (weblapunkon is megerősítette, az OSC-ből Szolnokra igazol), illetve erősen tartja magát a hír, miszerint mások is követik, miközben neves távozókról is hallani. A vezetőedző az iszolnok.hu oldalon is megerősítette: „Mi most a hatos döntőre készülünk profi játékosokkal, akik pontosan tudják, hogy mi a dolguk és ezt a bajnokságban és Bajnokok Ligájában is bizonyították. Persze tudjuk, ki megy, ki marad, de ez most egy csapat, még pedig az a csapat, amelyik Magyar Kupát, Szuperkupát, magyar bajnokságot nyert és szeretne sikert elérni az európai póló legrangosabb versenyében.”

A bajnoki döntő utáni rövid pihenő után vetették magukat bele a munkába a játékosok, akik így együtt utoljára szeretnének még egy nagyot alkotni. Nem titkoltan a tavalyi bronzérem után a legfényesebb medáliát gyűjtenék be a BL-ben.

„A döntőért az Eger–Brescia párharc győztesével játszhatunk. Az olaszokat oda-vissza megvertük, az Egernek sem áll most velünk szemben jobban a szénája. Azt mondhatom, hogy mi pihentebbek leszünk, hiszen az elődöntőben szállunk majd vízbe, míg ellenfelünk előző este meccsel. Mondhatnám, hogy esélyesebbek vagyunk. Csak hát akár az Eger, akár a Brescia bármikor képes olyan napot kifogni, amikor bárkinek megáll ellenük a tudománya. Mondjuk azért én sem, és a csapat sem erre készül, sőt. Kifejezetten arra gondolunk, hogy nyernünk kellene és döntőbe jutnunk, aztán meglátjuk” – tette hozzá Cseh Sándor, aki csapatával ma a Duna Arénában a Horkai György vezette juniorválogatott ellen tart kétkapus edzést. Hiába, no, a helyszínt is szokni kell. A helyszínt, ahol nagy ünneplésre vágynak jövő hét szombaton a szolnokiak…

A hatos döntőre még kaphatók jegyek, szóval, aki nem akar lemaradni, keresse a jegyed.hu oldalt – fantasztikus jegyáron részese lehet naponta a várhatóan nem mindennapi hangulatnak, a Duna Aréna első nemzetközi eseményének!

Bajnokok Ligája, férfiak, Final Six, Budapest, Duna Aréna
A program

Május 25., csütörtök – négy közé jutásért:

Olympiakosz–Jug Dubrovnik, 19:00
ZF-Eger–AN Brescia, 20:30

Május 26., péntek – elődöntő
Az 5. helyért, 17:30
Olympiakosz/Jug Dubrovnik-Pro Recco, 19:00
ZF-Eger/AN Brescia-Szolnoki Dózsa-Közgép, 20:30

Május 27., szombat
A 3. helyért, 15:15
Döntő, 16:45
Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Hírek
Bajnokok Ligája
eger
jegyek
jegyed.hu
szolnok
cseh sándor