cover image
Egyéb

3D-fényfestés, hivatalos visszaszámlálás: 10 nap a Final Sixig!

2017. május 15. 21:05

Ünnepi díszbe öltözött a Duna Aréna, ahol 10 nap múlva a két tavalyi döntős meccsével kezdetét veszi a 2017-es BL Hatos Döntő!

10 nappal a budapesti LEN Bajnokok Ligája Final Six előtt nem mindennapi attrakciót tartottak 21 órakor az esemény színhelyén: ünnepi díszbe öltözött a Duna Aréna, fantasztikus geo-mappinggel, azaz 3D-fényfestéssel kezdetét vette a BL hatos döntő előtti visszaszámlálás. És ez így lesz minden este 21 órától, míg el nem érkezünk az eseményig, ezzel is jelezve, hogy az uszoda első hivatalos nemzetközi viadala mekkora showt ígér.

Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda Szövetség ügyvezető kifejtette, ennél jobb reklámfelület nem is létezik, hiszen 2800 négyzetméter felületen egy rövidebb és egy hosszabb film váltja egymást, a város számtalan pontjáról látható a kétség kívül pazar mutatvány. Hét-nyolcezer eladott jegyet regisztráltak eddig, a cél természetesen az Aréna teljes megtöltése, amire megvan minden esély!

A látványos eseményen részt vett Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok, négyszeres BL-győztes, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya, az UVSE szakmai igazgatója, az MVLSZ elnökségi tagja.

A hatos döntőre még kaphatók jegyek, szóval, aki nem akar lemaradni, keresse a jegyed.hu oldalt – fantasztikus jegyáron részese lehet naponta a várhatóan nem mindennapi hangulatnak, a Duna Aréna első nemzetközi eseményének!

Bajnokok Ligája, férfiak, Final Six, Budapest, Duna Aréna
A program

Május 25., csütörtök – négy közé jutásért:

Olympiakosz–Jug Dubrovnik, 19:00
ZF-Eger–AN Brescia, 20:30

Május 26., péntek – elődöntő
Az 5. helyért, 17:30
Olympiakosz/Jug Dubrovnik-Pro Recco, 19:00
ZF-Eger/AN Brescia-Szolnoki Dózsa-Közgép, 20:30

Május 27., szombat
A 3. helyért, 15:15
Döntő, 16:45

Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Hírek