cover image
Egyéb

Bajnok a III. Kerületi TVE!

2017. május 15. 9:24

A női másodosztályú bajnokság utolsó körében nem hibázott a többek között a Drávucz Rita, Primász Ágnes Európa-bajnok duót is bevető csapat, így aranyérmet ünnepelhetett.

Érden rendezték az utolsó kört, amely előtt egy ponttal vezetett a III. Kerületi TVE a címvédő BVSC-Zugló előtt. A listavezetőben többek között újra ott volt a vízben a masters vb-re készülő Drávucuz Rita, Kis-Primász Ágnes, Ipacs Barbara trió is. Nos, a csapat nem hibázott, a Bánkit 11–2-re, a DSC-SI-t pedig 13–6-ra győzte le (az előző körben közel öt év után visszatérő Drávucz Rita mindkét meccsen öt gólt jegyzett!), így kezdődhetett az ünneplés.

Ezüstérmes a Doroszlai (Szalkay) Orsolyával, Zsoldos-Rédei Katával, Gruber Laurával, szintén a masters vb-re készülő korábbi válogatottakkal kiálló BVSC lett – érdekesség, Doroszlai Vanda világbajnok édesanyjával játszhatott egy csapatban.

A bronzérmet az ASI DI szerezte meg.

Női ob I/B – 5. forduló – rendező: III. Kerületi TVE

ASI DSE– Hódmezővásárhelyi VSC 12–8
DSC-SI–BVSC-Zugló 6–12
III. Kerületi TVE–Bánki VSE 11–2
BVSC-Zugló–ASI DSE 13–5
Bánki VSE–Hódmezővásárhelyi VSC 9–10
III. Kerületi TVE–DSC-SI 13–6

A végeredmény. Bajnok: III. Kerületi TVE 25 pont, 2. BVSC-Zugló 24, 3. ASI DSE 18, 4. Hódmezővásárhelyi VSC 12, 5. DSC-SI 9, 6. Bánki VSE 1 pont

A TELJES, RÉSZLETES PROGRAM MEGNÉZHETŐ: ITT
Vízilabda hírek
női obI/B
BVSC
III. Kerültei TVE