cover image
Egyéb

Szolnokon folytatja Bátori Bence

2017. május 13. 15:18

Világbajnok pólóst igazol a bajnok Szolnoki Dózsa-Közgép, mivel az OSC szélsője, Bátori Bence a Tiszaligetben folytatja pályafutását.

Renget információt hallani arról, hogy a következő szezonban mely játékosok igazolnak új klubhoz, de a hivatalos bejelentések nagy részére még várni kell. Az egyik ilyen, viszont immár hivatalos hír az OSC-hez és a Szolnokhoz fűződik, amely két klubot esetünkben Bátori Bence köti össze.

„Két évre szerződöm Szolnokra – tudtuk meg Bátori Bencétől. – Korábban már többször hívtak, most láttam érkezettnek az időt a váltásra. Érett már bennem a gondolat, hogy jót tenne a környezetváltozás, de nem azért, mert nem éreztem volna jól magam az OSC-nél. Mindben rendben volt, jó volt a kapcsolatom mindenkivel. Nagy lehetőség számomra, hogy Szolnokon folytathatom, nagyon várom már, bár addig még sok minden van előttem.”

A 2013-as barcelonai világbajnokságon aranyérmet szerző Bátori Bence a Honvédnál mutatkozott be az ob I-ben, ahol három évet töltött, majd Egerbe igazolt, onnan három esztendő múltán – már magyar bajnokként – tért vissza a fővárosba, az OSC-hez, majd újabb hároméves ciklust követően ismét egy vidéki klubhoz szerződik.

„Nagy felelősség lesz rajtam Szolnokon, de az OSC-nél is így volt, ha nem játszottam jól, akkor azt megérezte a csapat, sok időt töltöttem a vízben, beleszoktam ebbe a szerepbe az évek során – tette hozzá Bátori Bence. – Az OSC is erős lesz a következő szezonban, de de ha azt nézzük, hogy a Szolnok sorozatban harmadszor lett bajnok, akkor szintet lépek ezzel az igazolással, nagy megtiszteltetés, hogy ehhez a klubhoz hívtak.”
Vízilabda hírek
batori bence szolnok atigazolas