cover image
Egyéb

Nemzetközi díjat nyert az OMV hazai vízilabda-kampánya

2017. május 12. 21:05

World CSR Excellence and Leadership Awards elismerésben részesült az OMV Hungária „A legjobb vállalati CSR gyakorlat” kategóriában. A Mumbaiban megrendezett World CSR Day kongresszuson a vállalat vízilabda-utánpótlást támogató kampányát díjazták.

A World CSR Excellence and Leadership Awards díjat 2012 óta ítélik oda a társadalmi felelősségvállalás jegyében kiemelkedő projekteket megvalósító vállalatoknak. Az OMV Hungária a hazai vízilabda-utánpótlás támogatását elősegítő kampányáért érdemelte ki a nemzetközi elismerést.

	A plakát, amellyel országszerte találkozhattunk már

A plakát, amellyel országszerte találkozhattunk már

Az OMV 2016-ban vált a magyar vízilabda utánpótlás-válogatott hivatalos szponzorává. A vállalat tavaly márciusi jubileumi akciója keretében minden, 25 liter feletti tankolásból 25 forintot a fiatal vízilabda-tehetségek támogatására fordított. A vásárlók emellett az OMV-töltőállomásokon adománykártyák megvásárlásával is támogathatták az ifjú sportolókat, akár Supershop-pontjaik felhasználásával.

Az OMV több mint 170 töltőállomásból álló hazai hálózatában közel hétszázezer tankolás segítségével összesen több mint 23 millió forint gyűlt össze egy hónap alatt. A Magyar Vízilabda Szövetség a befolyt összeget teljes egészében az utánpótlás nevelésére fordítja.


Vízilabda hírek
sulipolo
omv
suli póló