Egyéb

Az Ellenőri Bizottság álláspontja a Honvéd–Kaposvár mérkőzés kapcsán

2017. május 5. 16:51

A 9.helyért rendezett RacioNet-Honvéd–Kaposvári VK mérkőzésen a vendégek játékos-edzője, Szécsi Zoltán keveredett vitába Novotta Sándor ellenőrrel.

„Felháborítónak tartom, hogy az ellenőr azt mondja nekem, hogy fejezd be, vagy mész ki a p...ba” – nyilatkozta Szécsi Zoltán a 9–5-re végződő Honvéd–Kaposvár mérkőzés után, ezzel kapcsolatban pedig az Ellenőri Bizottságot vezető Molnár Péter tolmácsolta az Eb álláspontját.

„Vizsgálódtam az esettel kapcsolatban és több emberrel is beszéltem, akik az eset közelében voltak. Az ő véleményük egybecseng Novotta Sándor állításával, miszerint a „különben mész a p…ba!” kijelentés nem hangzott el.

Egy jogos ítéletet követően Szécsi Zoltán játékosedzőként a vízből reklamált, amiért akár ki is lehetett volna állítani cserével, de ehelyett kultúráltan próbálták neki elmagyarázni az esetet. Mivel nem hagyta abba a reklamációt, ezért Novotta Sándor felszólította, hogy ha nem fejezi be a reklamálást, akkor ki lesz zavarva az uszodából!. Ezt a mondatot erősítette meg többek között az MVLSZ Játékvezetői Bizottságának az egyik tagja is.

A magam részéről annyit szeretnék hozzátenni, hogy Novotta Sándort közel 30 éve ismerem és nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen helyzetben bárkit is elküldene a pi...ba. Ha ez nem így lenne, akkor nem kértem volna fel az MVLSZ Ellenőri Bizottságába tagnak.”

Vízilabda hírek
szécsi novotta molnár péter vita honved kaposvar