cover image
Egyéb

Tovább robog a III. Kerületi TVE – immár Drávucz Rita is a soraiban

2017. május 5. 12:33

A női másodosztályú bajnokság elhúzott negyedik fordulójában ezúttal is a masters világbajnokságra készülve több korábbi kedvence ugrott vízbe – továbbra is élen a III. Kerületi TVE, de csak egy pont az előnye a BVSC előtt.

A lebonyolítás szerint öt helyszínen minden csapat két-két meccset játszik, s az utolsó, 2017. május 14-ei forduló után hirdetnek végeredményt. Ezúttal elvben Debrecen volt a helyszín, de a Szőnyi úton is rendeztek három meccset, és a forduló elhúzódott, csütörtökön este ért véget.

A listavezető III. Kerületi TVE-ben hosszú idő után láthattuk játszani újra az előző fordulóban a masters vb-re készülő Kis-Primász Ágnest vagy éppen Ipacs Barbarát, nos, a Hódmezővásárhely ellen csatlakozott hozzájuk Drávucz Rita is, aki rögvest három góllal igazolta, nem múlt el minden nyomtalanul – sőt! „Köszönöm a III.Kerületi TVE csapatának, hogy 4 év 9 hónap vízilabdamentes időszak után játéklehetőséget biztosított. Nem volt könnyű. Köszi Csajok!” – így ünnepelte meg a közösségi oldalon Rita a visszatérését. De mosolygó jelek közepette írta Európa-bajnok társa, Primász Ági is, hogy „Alakulok.” Csapatuk pedig halad a bajnoki cím felé – az utolsó fordulóban majd május 14-én a Bánki VSE-t és a DSC-SI-t kell legyőzniük ehhez.

Már csak azért is, mert a Doroszlai (Szalkay) Orsolyával, Zsoldos-Rédei Katával, Gruber Laurával, egykor a női pólóban igencsak jól csengő nevű, szintén a masters vb-re készülő játékosokkal felálló BVSC hátránya csak egy pont.

Női ob I/B – 3. forduló – rendező: Debrecen

DSC-SI– Bánki VSE 8–5
ASI DSE– III. Kerületi TVE 5–7
DSC-SI–ASI DSE 7–10
BVSC-Zugló– Hódmezővásárhelyi VSC 19–5
Hódmezővásárhelyi VSC– III. Kerületi TVE 8–13
BVSC-Zugló– Bánki VSE 13–6

Az állás: 1. III. Kerületi TVE 19 pont, 2. BVSC-Zugló 18, 3. ASI DSE 15, 4. DSC-SI 9, 5. Hódmezővásárhelyi VSC 9, 6. Bánki VSE 1 pont

További program
5. forduló: 2017. május 14. – rendező: III. Kerületi TVE

A TELJES, RÉSZLETES PROGRAM MEGNÉZHETŐ: ITT
Vízilabda hírek
női obI/B
BVSC
III. Kerültei TVE