cover image
Egyéb

Csúcsmeccsel kezdődik majd a BL Final Six!

2017. március 31. 16:36

Hatalmas az érdeklődés a május 25-27. között a Duna Arénában sorra kerülő Férfi Hatos Döntőre. A bérletszekció utolsó adagja most kerül értékesítésre, de jegyek – köztük a legolcsóbb, 500 forintosak – még kaphatóak mind a három napra a jegyed.hu oldalon!

Kialakult a budapesti Bajnokok Ligája Hatos Döntő programja. A Szolnok csoportelsőként ott van a legjobb négy között, s várja elődöntős ellenfelét, amely az Eger és a Brescia párharc győztese lesz. Azaz egy ágon a két magyar együttes! Bízunk benne, hogy találkoznak a Duna Arénában, mert ez egyrészt azt jelentené, hogy legyőzik a hevesiek olasz ellenfelüket, másrészt így biztos BL-döntős lenne az egyik csapatunk!

A másik ágon a Pro Recco várja elődöntős ellenfelét, amelynek képviselője a Final Six első napján a 2016-os BL-finálé megismétlése után derül ki. A négy közé jutásért ugyanis a címvédő Jug Dubrovnik és az ezüstérmes Olympiakosz csatázik egymással.

Avagy mind a három nap igazi csemegét ígér!

Az esemény helyszíne Európa legújabb, legmodernebb, legpazarabb uszodája, a 2017-es világbajnokságra épülő új Duna Aréna, amelyben a pólómeccseken tízezernél is több szurkoló drukkolhat majd egyszerre a csapatoknak! A hangulat már most garantált! Arról nem beszélve, hogy az uszoda első hivatalos, érmekért zajló sporteseménye lesz a hat együttes fellépése – avagy igazi sporttörténelemről beszélhetünk! Napijegyet akár már 500 forintért vásárolhat, igaz, ezekről a helyekről korlátozottak a látásviszonyok, ám a hangulatnak így is a részese lehet! Ezen kívül is széles a napijegyek választéka a 750 forintostól a 2500 forintos szuper helyekig. Aki mindhárom nap szeretné ott lenni, azoknak bérleteket is árulunk 6000-9900 forint között, VIP-bérletek pedig 50 ezer forintért válthatóak.

Vízilabda Férfi Bajnokok Ligája Final Six, Budapest, Duna Aréna
A program

Május 25., csütörtök – négy közé jutásért:

Olympiakosz–Jug Dubrovnik, 19:00
ZF-Eger–AN Brescia, 20:30

Május 26., péntek – elődöntő
Az 5. helyért
Pro Recco–Olympiakosz/Jug Dubrovnik, 19:00
Szolnoki Dózsa-Közgép–ZF-Eger/AN Brescia, 20:30

Május 27., szombat
A 3. helyért, 15:15
Döntő, 16:45

Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Jegyek, utazás és szállás
Final Six Budapest - Hírek
BL Final Six
jegyed.hu
jegyek
tex.hu