cover image
Egyéb

Bombasztikus hír 2.0: ingyenes belépőkkel csodálhatjuk az aranycsapatot!

2017. április 25. 9:59

Amióta kiderült, hogy a masters világbajnokságon színre lépnek a nagy-nagy kedvencek, sokan jegyezték fel a dátumot (augusztus 7–13.); jó hír számukra: a belépés ingyenes lesz a meccsekre, csupán regisztrációs jegy kell hozzá.

Mint egy héttel ezelőtt beszámoltunk róla, Millennium csapatnéven vízbe ugrik a margitszigeti masters világbajnokságon az a generáció, amely oly sokáig elkényeztetett bennünket, avagy augusztus 7–13. között újra varázsolnak majd a sydneyi olimpiai bajnokok, kiegészülve két kétszeres aranyérmes társukkal, Gergely Istvánnal és Varga Tamással.

Nos, azóta több számtalan fórumon érkeztek a kérdések, hol és mikortól lehet jegyet vásárolni az eseményre. Jelentjük, igencsak jó hírünk van: a szervezőbizottság korábban már közölt, és megerősített információi alapján a masters világbajnokság minden egyes sportágának minden egyes száma a szokásoknak megfelelően Budapesten is ingyenesen tekinthető meg. Azaz térítésmentesen lehet majd csodálni a pólós kedvenceket, Kásás Tamást, Benedek Tibort, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást, Biros Pétert, Szécsi Zoltánt és a többieket is! Várhatóan regisztrációs folyamat indul majd – amint kiderülnek erről további részletek, természetesen a szervezőbizottság mellett mi is hírt adunk róla.
Vízilabda hírek
masters
masters vb
millennium
kósz
kiss
kemény dénes