cover image
Egyéb

Női bajnokság: jó meccs lesz a második (is)!

2017. április 21. 11:20

A BVSC és az UVSE ma este 20 órától a Szőnyi úton vívja a finálé újabb ütközetét – a felek jó hangulatban várják a csatát, voltaképpen garantált a színvonalas, nagy küzdelem.

Finálé, második felvonás.

Hogy jó meccs lesz, „bizonyítékaink” vannak.

1: az UVSE feldobva érkezik az idegenbeli csatára, hiszen nemzetközi kupagyőzelem is van már a birtokában – nem véletlenül mondta ezt Áts Bertalan vezetőedző: „Fantasztikus érzés egy ilyen csapatnak az edzőjének lenni, intelligens, de mégis vagány társaságot irányítani!” A hangulat tehát kiváló a bajnok háza táján, mindazonáltal Bencur Márton óvatosságra is intett, mert „A BVSC kiváló csapat, nem véletlenül jutott a döntőbe, az első mérkőzés sem volt könnyű, de a második még nehezebb lesz!”

2: a BVSC felszabadultan érkezik erre a csatára is, miképpen Leimeter Dóra megerősítette, „Felszabadultan, teher nélkül kell játszanunk, mert nekünk tényleg nincs veszítenivalónk.” Mindez nem azt jelenti természetesen, hogy feltett kezekkel fogadná riválisát Petrovics Mátyás vezetőedző csapata, a klub Facebook-oldalán így fogalmazott a balkzes válogatott: „A döntő második meccsére ugyanolyan keménységgel állunk oda, mint az elsőre. Vannak helyzetek, amiken javítanunk kell, ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Támadásban jobban kell gazdálkodnunk az adódó lehetőségekkel, védekezésben, pedig el kell kerülnünk a könnyű gólokat. 32 percnyi maximális koncentráltságra lesz szükség, de a győzelemért ugrunk vízbe és ezért mindent megteszünk majd.”

3: jó meccs lesz, hiszen már az első (amelyet 8-5-re nyert a címvédő) is az volt!

Szóval, a lényeg: ma este 20 órától BVSC–UVSE bajnoki döntő második felvonás a Szőnyi úton!

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1–0 az UVSE javára

A döntő további programja
2. mérkőzés:
2017. április 21., 20:00, Laky-uszoda
3. mérkőzés: 2017. április 25., 19:00, Tüske uszoda
(esetleges 4. mérkőzés: 2017. május 3., 18.15, Laky-uszoda)
(az esetleges 5. mérkőzés pontos időpontja még nem ismert)

Valamennyi mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport!
Vízilabda hírek
női bajnokság
döntő
BVSC
uvse