cover image
Egyéb

Szuper vízilabda a Duna Arénában – jegyed.hu: az utolsó bérletek

2017. április 19. 17:20

Hatalmas az érdeklődés a május 25-27. között a Duna Arénában sorra kerülő Férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntőre. A bérletszekció utolsó adagja most kerül értékesítésre, de jegyek – köztük a legolcsóbb, 500 forintosak – még kaphatóak mind a három napra a jegyed.hu oldalon!

Szolnok, Recco, Olympiakosz, Dubrovnik, Eger.

Öt csapat, amelynek részvétele már biztos a Bajnokok Ligája hatos döntőjében.

A sorozat a csoportmérkőzéseinek utolsó, 10. fordulóját jövő hét szerdán rendezik, amikor is eldőlt, hogy az olasz Brescia, vagy esetleg az OSC lesz a hatodik résztvevő.

Az egyik ágon már korábban bebiztosította helyét az elődöntőben az olasz Pro Recco, amely egyedüli százszázalékos együttes a mezőnyben. A Szolnok athéni remek győzelmével szintén kiharcolta a legjobb négy közé jutást, így Cseh Sándor alakulata is csak szemlélője lesz május 25-én az előcsatározásoknak a Duna Arénában.

Hogy ott mi várható? Kétesélyes a történet. Az biztos, hogy az Olympiakosz végez az A-csoport második helyén. Ellenfele a másik hatos harmadikja, azaz a Jug Dubrovnik vagy az Eger lesz. Utóbbi kettő jobbika (április 26-án, szerdán a Bitskey uszodában kerül ennek a végére pont) a Brescia, OSC kettős valamelyikével csap majd össze. Amennyiben az olaszok legyőzik a záró körben görög ellenfelüket, továbbjutottak – ellenkező esetben a Szolnokra látogató OSC-nek is marad esélye.

Nézzük a lehetséges variációkat az elődöntőre (május 26.):

Szolnok–Dubrovnik/Brescia
Szolnok–Dubrovnik/OSC
Szolnok–Eger/Brescia
Szolnok–Eger/OSC

Recco–Olympiakosz/Eger
Recco–Olympiakosz/Dubrovnik

Ebből is látszik, hogy az előző sorozat ezüstérmese, az Olympiakosz, ha bejut a négy közé, akkor mindenképpen a Recco ellen csatázik, míg az Eger és a Dubrovnik – szintén a négy közé jutása esetén – még kerülhet bármelyik ágra.

FinalSix_cover_2017.jpgAmi biztos: a finálét május 27-én a Duna Arénában rendezik!

Amúgy hatalmas az érdeklődés a háromnapos eseményre. A bérletszekció utolsó adagja is értékesítés alatt, de jegyek – köztük a legolcsóbb, 500 forintosak is – még kaphatóak mind a három napra a jegyed.hu oldalon! A vb-re épített csodálatos új uszodában persze a magyar drukkerek teremtik majd az igazi hangulatot, remény van arra, hogy minden nap telt ház legyen, azaz több mint 10 000 szurkoló buzdítsa a csapatokat.

Szóval, aki nem akar lemaradni, keresse a jegyed.hu oldalt – akár 500 forintért részese lehet naponta a várhatóan nem mindennapi hangulatnak, a Duna Aréna első nemzetközi eseményének!

Férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő – 2017. május 25–27., Duna Aréna
Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Hírek
Bajnokok Ligája
eger
jegyek
jegyed.hu