cover image
Egyéb

Az utolsó bérletek a Final Sixre!

2017. március 31. 16:30

Hatalmas az érdeklődés a május 25-27. között a Duna Arénában sorra kerülő Férfi Hatos Döntőre. A bérletszekció utolsó adagja most kerül értékesítésre, de jegyek – köztük a legolcsóbb, 500 forintosak – még kaphatóak mind a három napra a jegyed.hu oldalon!

Április 5-én, szerdán a férfi Bajnokok Ligája csoportkörének 9., utolsó előtti fordulóját rendezik. Az A-csoportban szereplő Eger a szerb Partizan Beograd csapatát fogadja – győzelem esetén az utolsó fordulótól függetlenül biztos résztvevője a Final Sixnek!

A Szolnok alanyi jogon részvevője a Hatos Döntőnek, de szereplése a csoportküzdelmek során azt bizonyítja, enélkül is kivívná a továbbjutást, hiszen az előző sorozat ezüstrémesével, a görög Olympiakosszal azonos pontszámmal áll az élen – április 5-én afféle csoportdöntőt vívnak a felek Athénban.

A harmadik magyar induló, az OSC is befuthat még a B-csoportban a harmadik, továbbjutó helyre.

FinalSix_cover_2017.jpgNem véletlen, hogy az érdeklődés hatalmas a Final Sixre, a már biztos résztvevő Olympiakosz, Jug Dubrovnik és Recco szurkolói is érkeznek majd szép számmal a Duna Arénába. A vb-re épített csodálatos új uszodában persze a magyar drukkerek teremtik majd az igazi hangulatot, remény van arra, hogy minden nap telt ház legyen, azaz 10 000 szurkoló buzdítsa a csapatokat. Ennyivel korábban az esemény előtt sohasem kelt el ilyen sok jegy, arról nem beszélve, hogy csak a bérletekből 1600-at értékesített jegyértékesítő partnerünk, amely az utolsó bérletszekciót dobja most piacra.

Aki nem akar lemaradni, keresse a jegyed.hu oldalt – akár 500 forintért részese lehet naponta a várhatóan nem mindennapi hangulatnak, a Duna Aréna első nemzetközi eseményének!

Férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő – 2017. május 25–27., Duna Aréna

Vízilabda hírek
Final Six Budapest - Jegyek, utazás és szállás
Final Six Budapest - Hírek
BL Final Six
jegyed.hu
jegyek