Egyéb

Egykori kedvencek újra a vízben

2017. március 27. 12:06

A női másodosztályú bajnokság harmadik fordulójában a masters világbajnokságra készülve több korábbi kedvenc is vízbe ugrott – továbbra is élen a III. Kerületi TVE, de csak egy pont az előnye az ASI DSE és a Hódmezővásárhelyen duplázó BVSC előtt.

A lebonyolítás szerint öt helyszínen minden csapat két-két meccset játszik, s az utolsó, 2017. május 14-ei forduló után hirdetnek végeredményt. Ezúttal Hódmezővásárhely volt a helyszín – a hazaiak ezt ügyesen meglovagolva szereztek hat pontot, legyőzve a Debrecent és a Bánki VSE csapatát.

A listavezető III. Kerületi TVE-ben hosszú idő után láthattuk játszani újra a masters vb-re készülő Kis-Primász Ágnest vagy éppen Ipacs Barbarát, utóbbi speciel rögvest három góllal vette ki a részét a Debrecen elleni 8–4-es sikerből. A BVSC ellen már kevésbé ment a csapatnak, hiszen a zuglóiak (akik az ASI DSE ellen három góllal nyertek) 10–3-ra nyerek, soraiban Doroszlai (Szalkay) Orsolyával, Zsoldos-Rédei Katával, Gruber Laurával, egykor a női pólóban igencsak jól csengő nevű, szintén a masters vb-re készülő játékosokkal. Egy biztos, a nyári, margitszigeti viadalon ez a sok egykori kedvenc közösen jó kis meccseket vívhatnak majd az ellenfelekkel.

Női ob I/B – 3. forduló – rendező: Hódmezővásárhelyi VSC

Hódmezővásárhelyi VSC–DSC-SI 5–4
ASI DSE–BVSC-Zugló 7–10
DSC-SI–III. Kerületi TVE 4–8
Bánki VSE–ASI DSE 5–10
III. Kerületi TVE–BVSC-Zugló 3–10
Hódmezővásárhelyi VSC–Bánki VSE 11–7

Az állás: 1. III. Kerületi TVE 13 pont, 2. ASI DSE 12 pont (51–36), 3. BVSC-Zugló 12 pont (55–43), 4. Hódmezővásárhelyi VSC 9 pont, 5. DSC-SI 6 pont, 6. Bánki VSE 1 pont

További program
4. forduló: 2017. április 16. – rendező: DSC-SI
5. forduló: 2017. május 14. – rendező: III. Kerületi TVE

A TELJES, RÉSZLETES PROGRAM MEGNÉZHETŐ: ITT
Vízilabda hírek
női obI/B
BVSC
III. Kerültei TVE