cover image
Egyéb

BL-póló avatja a Duna Arénát

2017. március 2. 16:30

Hatalmas az érdeklődés a május 25-27. között a budapesti új uszodába sorra kerülő Férfi Hatos Döntőre, a szervezők ezért újabb szektorokat nyitottak meg a szurkolók számára. Az eseményt és az uszodát is látni kell! Bérletek, jegyek: jegyed.hu!

Jelentjük, jól állunk!

Jól állunk jegy és bérletértékelés területén, hiszen korábban ennyivel az esemény előtt sohasem kelt el ilyen sok (közelítünk az 5000 eladotthoz, úgy, hogy abból már majdnem másfélezer háromnapos bérlet!), és jól állunk csapatszinten is.

A Szolnok alanyi jogon részvevője a Bajnokok Ligája Hatos Döntőjének, de szereplése a csoportküzdelmek során azt bizonyítja, enélkül is kivívná a továbbjutást, hiszen az előző sorozat ezüstrémesével, a görög Olympiakosszal azonos pontszámmal áll az élen!

Ebben a csoportban pillanatnyilag negyedik az OSC, ám a három hátralévő fordulóban két olyan mérkőzése is lesz (Spandau, Nice), amelyet otthon megnyerve előreléphet, és a végén befuthat a harmadik, még továbbjutó helyre a Brescia előtt!

Az A-csoportban az Eger a harmadik helyen áll, és a papírforma azt ígéri, hogy minimum ott is marad, de jó esélye van arra is, hogy az utolsó, 10. csoportkörben a címvédő Jug Dubrovnik ellen a második helyért csatázzon!

Mindez azt jelenti, hogy megvan a sansz arra, hogy 2017. május 25–27. között Európa legújabb, legmodernebb, legpazarabb létesítményében, a világbajnokságra épülő Duna Arénában a Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett Bajnokok Ligája Final Sixen három magyar csapatért szoríthassunk!

FinalSix_cover_2017.jpgUgye, erről senki sem akar lemaradni? Tekintettel a hatalmas érdeklődésre, az MVLSZ 2016. november 22., kedden 14 órától a jegyed.hu oldalon megkezdte a jegyek és bérletek értékesítését a rendezvényre. A meghirdetett akció óta folyamatos volt a rajongók vásárlása. Különösen a finálé népszerű, ám érdemes megemlíteni, ahhoz, hogy magyar résztvevője legyen az aranymeccsnek, az első két napon is kell a drukkolás, a lelátói segítség a mieinknek – szóval érdemes akkor is ott lenni az uszodában! A jegyértékesítő most újabb 100 bérletes helyet szabadított fel! Az érdeklődés hatalmas, jó esélye van arra, hogy összejön majd a napi tízezres nézőszám!

Férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő – 2017. május 25–27., Duna Aréna


Vízilabda hírek
Bajnokok Ligája
eger
szolnok
osc
jegyek
jegyed.hu